SMO İyi bayramlar soğan kürüne ne zaman başlanmalı kaç gün yapılmalı ve süt buharı ne zaman yapılmalı
Akademisyenanne SMO sogan kuru adetin bittigi gunun ertesinde baslaniyor. 15 gun yapiliyor. Sabah aksam taze sogan kaynatiliyor. Bizzar yaptim. Cok faydasini gordum. Kistlerim eridi gebe kaldim.
Sermec SMO ben bu ay adetın 1. Gunu soğan kürüne başladım 14 gun boyunca gunde bır bardak içtim süt buharını da yumurtalamadan 1 gun önce yaptım sadece Allah nasıp ederse 6 haftalık hamıleyım
Marinnn Ezgievrenn ceviz suyunu önerebilirim canim benimde olmuyordu esimle ceviz suyunun faydali oldugunu duyduk ama cocuk icin degil kesinlikle yani boyle bi etkisi oldugunuda bilmiyordum gercekten suan 21 haftalik hamileyim
Marinnn Ezgievrenn biz cocuk niyetli icmedigimiz icin esimde icmisti o zamn icebilir tabi cok faydasi var. 2 tane cevizi kirin bir bardak suyun icine atip uzerini ortup sabaha kadar bekletin sari bi su olacak onu ac karnina her sabah icin cevizleride yersiniz
Marinnn Ezgievrenn cevizleri suya koydugunuz taktirde yumusayacaktir taze ceviz gibi oluyor yani o sekilde yiyebilirsin suyunun tadida kotu degil