as_af Zeyneb96z 28+2 den selamlar. 2 gün kasık ağrısından ötùrü hastanede yattım hem de doğumhanede🤦♀️ gebelige bagli bobrek buyumesi ve plasenta rahim agzini kapatmasi gibi minik sorunlarimz var. Dunden beride gaz sancisi mide yanmasi yasiyorum.. allah yardımcımız olsun🙇♀️
Zeyneb96z as_af duyduğuma göre cok hamilelerde oluyormuş sonra iyileşiyormus iyileşirsin inşAllah skma kendini sonra iyi olucan🙏🏼
Badevehande Son 15 gündür stresten doğuracam diyebilirim hayat o kadar ağır geliyorki sır saklamaktan kimsenin huzuru bozulmasın diye ruhum daraldı 😞 24+4 🌸kızım akıllı çok şükür üzmüyor beni 🌸
Zeyneb96z Badevehande neden canım?ya hamileliktenmi ne bende oyleyim cok skıntı cekiyorum cok sabr ediyorum bebegım için bazen gunlerle gulmek nasıl oluyo unutuyordum bebeğim için zorlada olsa gülmeyebbaşladım piskoloji olarak kendime destek oldum sadece sabrla ve her şeyi Allahıma bıraktım
Zeyneb96z Badevehande iyi olsun bebeğim sağlıkla gelsin sabr ediyorum sonra ayağa kalkıcam her kadın güclüdür üstesinden gelicem geliceğiz)inşAllah
Zeyneb96z beyazguvercinim33 aynı oluyor şişkinlik yok ama ağırlık var aşağdan yorqunluk nefes falan sağlıkla gelsin bunada şükür kaç kilo aldınız?
Sevkoo Zeyneb96z benim yapısal biyolojii birseymis bu kısalık o yüzden fazla hareketi kisitlayip yatabildigin kadar yatman gerek cok hareket etmemem gerek dedi nidicard ilac progstan fitil kullaniyorm
Tazeanne92 Zeyneb96z 27+4 um bende klimada yatıyorum sıcağa dayanamıyorum tansıyon yüksekliği var bayramdan sonra doktora gidicez bakalım neler çıkacak
Caydemir 27+5 im. Kilo harici bir problem yok şu anlık. Boğazımı tutabilsem çok mutlu olucam 🤷♀️ 20 kilo almışım