Melikemr Kızlar 17+4 günlük hamileyim akıntım çok olurdu önceden ama şimdi hiç yok. Enfeksiyon vardı ilaç kullandım acaba o yüzden mi azaldı akıntı sizlerde olmuş muydu yardımcı olur musunuz
EngucluAnne Melikemr benim akıntım ilk haftalar olurdu 14 haftalık hamileyim hiç kalmadı o bence sorun teşkil etmiyor hiç akıntısı olmayanlar da var dünden beri benimde göğüs hassasiyetim azaldı ve yumuşadı bende bunu sorun ediyorum :(
Nesli1607 Melikemr bende 22. Haftatayım antibiyotik kullandıysan normal canım bende kullamdım bi hafta hiç akıntım yoktu sonra tekrar başladı az az olmaya ilaçtan kaynaklı 😊
Melikemr EngucluAnne bende senin gibiyim canım hareketlerini hissetmediğim için sürekli böyle şeylere takiliyorum
EngucluAnne ekara dünden beri kafayı yiycem doktorda gidemiyorum 2. Trimester girdim ondan mi acaba diyorum normal mi göğüs yumuşaması sizinki de mi öyle oldu düne kadar baya gerginlik vardı ama dün yumuşamış:(
ekara EngucluAnne göğüs bazen sertleşir bazen yumuşar bunun gebeliğin iyi gitmesiyle birebir ilişkisi yok canım. Bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarsan göğüs yumuşamasını dert etmiceksin☺️ korkma hepsi normal.
EngucluAnne ekara sabırsızlıkla bekliyorum zaten bi hissetseydim yavrumu Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın ❤