Rabiaaydin İyi geceler herkese yine ben geldim ben şu 1 aylık evli olup adeti 20 gün geçen ama kan testinde hamile çıkmayan kişiyim 😁bugün adetimin 20 nci günü kızlar iç çamaşırıma az önce bir damla pembe kan ve birazda açık kahverengi akıntı gibi bişey gelmiş ama adet kanı değil yerleşme kanaması bu şekilde mi oluyor bir hafta önce kan vermiştim gebe değilsin demişti doktor 🤔
MCY Ben 1 aylıkken farkettim hamile olduğumu adet düzensizliği vardı bende dedim olurum olurum olmadım 🙄 evde 2 test yaptım 2 testim de pozitif çıktı 3 gün sonra kan verdim o da pozitif çıktı ama ne yerleşme kanamam oldu ne de lekelenmem 😊 bence herkeste farklı gelişiyor hamilelik Rabiaaydin
Tazeanne0134 Rabiaaydin tatlım sana söyle söyleyim madem 1 aylık evlisin bende 1 senelik evliyim dikkate alırsın almazsın onu sen bilirsin kuzum ama eğer evlenmeden önce hiç adet düzensizliği vs yaşamadıysan eğer hormonların değiştiği için gecikme oluyor bende yeni evliyken 3-4 gün gecikirdi ben ilk gecikmemde test yaptım negatif çıktı 3-4 ay sonraya kalmadan eski düzenine oturdu şimdi 17+2 haftalık hamileyim ama seninde öyle olmuş olabilir ve daha 1 aylık evlisin bilmiyorum yaş kaç ama üzülme olur Allah'ın izniyle Allah en güzel en doğru en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
pelin_87 Rabiaaydin kanda çıkmadıysa gebe değilsin, kendini hamileyim diye şartlayıp üzme, bu tarz kanamalar yerleşme kanaması olacak diye birşey yok, enfeksiyon da olabilir. Ama dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın
Rabiaaydin MCY eğer hamileysem çok ilginç bir hamilelik öğrenme olacak benimki bence 😄 doktor hamile değilsin deyince umudu kesmiştim ne zaman adet olursam diye bekliyordum yerleşme kanamam oldu adet söktürücü yazmıştı kullanmamıştım iyiki kullanmamışım
MCY Bence bayram geçtikten sonra az daha bekleyin öyle gidin doktora geç döllenmede olabiliyor kullanmamanız yararınıza olmuş inşaAllah beklediğiniz haberi alır musmutlu olursunuz 🥰😊 Rabiaaydin
Rabiaaydin MCY ay inşallah ya bayramdan sonra evde test yaparım önce çift çizgiyi görmeden gitmem artık doktora iki defa gittim adet olmuyorum ben kasıklarım çok ağrıyor diye doktorla hamileyim diye inatlaştım en son artık kızdı bana adet söktürücü yazıyorum ister iç ister içme dedi 😂😂
MCY Banada öyle oldu işte o sıra annemi hastaneye yatırmıştım refakatçisi olarak ben kaldım yanında adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı hiç aklıma gelmedi hamilelik hastaneden çıktık ertesi gün test aldım evde yaptım 2.ci çizgisi hafif silik çıktı emin olamadım tekrardan yaptım onda da 2 çizgi çıktı 3 gün sonra kan testi yaptırdım pozitif hiç beklemiyordum bebeğimi kist problemi vardı bende doktorlar tedavisiz imkansız olduğunu söyledi hamile kalmamın lakin Allah’ım bana bu duyguyu yaşatıyor şükür ki bencede test alın yapın sonra kan verirsiniz 😊Rabiaaydin
Rabiaaydin MCY benimde ağrılarım oluyor dün gece sabaha kadar ağrı çektim mesela allah çok büyük ol diyince rabbim banada anne olma duygusunu yaşatsın inşallah Bayram’dan sonra test alır evde yaparım öyleyse bayram sonrasına kadar bekleyimm biraz daha 😊
MCY Bayram bereketi hayrı ile gelirmiş bence de beklemende yarar var umarım istediğin neticeyi alırsın 😊 Rabiaaydin