hayirli aksamlar kizlar. bu aralar cok post acar oldum. ama simdikini actimki benm basima gelen baskasinin basina gelmesin. dogum yapali 10 gun oldu kizlar.normal dogum yaptim hastaneden cikacagin gun ne gelen hemsire doktor var ne de giden. daha once dogum yapan yaknlarim oldu ilacti batikondur solusyon olsun dikis temizligi icin biseyler veriyolar.bana vermediler. nwyse ckisimizi verdiler en sn anneme dedimki bana bisey bermeleri gerekmiyomu. gerekir kizim dedi gittim hemsireye sordum.hayir hix bisey kullanma .tuwaletten snra guzelce suyla temizle yeter dedi. bende aptal gibi tamam dedim. neyse bi iki gun once deli gibi aglicak derecede dikislerim agrimaya basladi farkettmki bitanesi atmis. bugunde dustan ciktm bi dikislemi kntrol edim diye aynayla baktm dikis yerlerm sismis sivi akiyo ve bu yasima kadar hayatta almadgm bi koku kotu bi koku. icime kurt dustu. esime ve anneme anlattmm. demin acilden geldik. megersem enfeksiyon kapmia dikislerm ve az daha farketmeden gecikseydim olume kadar yolu varmis. hadi olmedik diyelim tekrardan dikislerini atmam gerekirdi dedi doktor. sen neden ilaclarni kullanmadin dedi. ne ilaci dedim. sana antibiyotk verlmis olmasi gerekirdi dedi. doktor yazmia ama kmse vermemis bana receteyi. ama doktrunda ihmalkarligi war tabi. bi kac fun once kntrole gitmistimne sordu ne sorguladi.uzun lafin kisasi hastanein ozel felan olmasina aldabmayin.takip edin kizlar baskasinin ihmalkarliginin kurbani olmayin benim gibi. rezil durumdayim. bebegmle ewimle ilgilenmem gerekirken iylesme surecim uzadi mahfoldum. cok uzattiysam kusuruma bakmayin.