Nigdelianne Karnımı gergin hissediyorum bu normal mi acaba büyümesinden mi kaynaklıdır. Hamilelik güzel bi şey sanmistim yoksa hep bi stres içinde geçiyor. Sanki bi şey olacakmış da bilemeyecekmisim geç kalacakmışım gibi geliyor.
Berrinsoygazi O s Nigdelianne benimde geceleri geriliyor gündüz hiç birşey yok bende 19+4 oldum o stres bende de var ... %99 tüm hamilelerde var bence 🤦♀️
Oglusum89 büyümesinden kaynaklı oluyor bende 22 haftalık gebeyım karnım hep gergin sert korkulcak bişey yok cnm ☺️
Nigdelianne Oglusum89 azizeguneyy bi de karnimda küçük bir sertlik var taş gibi ve yer değiştiriyor sizde de oldu mu ağrı yapmıyor
Nigdelianne Berrinsoygazi günümüz de aynıymış. Bi de karnım da sertlik var küçük bir taş gibi sizde de var mı
Nigdelianne Oglusum89 Berrinsoygazi erkn doğum olur vs gibi yorum yapanlar oldu da çok korktum teşekkür ederim 🙏🏻😊
Oglusum89 Nigdelianne bnimde göğsümden şekerli bi sıvı akıyordu bende acaba erken dogm rıskı falanmı die telaslanmıstım doktorum normal dedi gögusler bebek ıcın hazırlanıyormus olabılıyormus