Zeynep_adem58 Kizlar benim bugun karnimim bir tarafinda duzenlo.olarak sertlesme oluyor bide yamuluyor karnim sanki bebek kafasini dayiyor gibi tam sertlesmemi onuda anlayamiyorum 26+5gunluk hamileyim bugum fazlasiyla ypruldum ama onun etkisi olabilirmi bi bilgimiz varmi
Mkrrm Zeynep_adem58belli bi düzen aralignda olmuyorsa yalancı doğum sancılarıdır canım sol tarafına yatarak dinlen biraz çok yorma kendini bide doktoruna söyle istersen
beyazguvercinim33 Zeynep_adem58 sizinle aynı tarihteyiz bende de mide altıda kımırtı hissediyorum bazen acıtıyor 😪sertlik ise gerilip sinirlenirsem stres yaparsam oluyor çok zor oluyor beni bayağı kasıyor geçiyor 😓
Sayalcan Zeynep_adem58 26+4 bende aynı sertleşmeyi bende yaşıyordum son 2 gündür sertleşmenin süresi biraz uzadı sanki. Ve dedin gibi yamuluyor karnım. 2 gündür biraz gerginlik yaşadım stres ve sinirli onla alakalıdır diye yorumladım ama bilemiyorum 🤷♂️🤔
duyguozz26 Yaa bendede oluyor aynısı, stres yapıyorum bu aralar biraz, ve karnım taş kesiliyor doğrulamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum bile kitliyor bi süre sonra geçiyor neden acaba, umarım kötü bişi değildir 🙏🏻
Zeynep_adem58 duyguozz26 cuma gunu gidicem kontrolum su anda yolculuk yapiyorum hatta dinlenme vaktim hic olmadi insallah bi sorum olmaz dua edin lutfen bana
Symgmnr Canım düzenli aralıklarla olmaması lazım. Oluyorsa sıkıntı demektir. Yol üstünde hastaneye uğrasanız
Akfth Kasilma diyolarmis ona diger postlarda ole okumustum bende de oluyor doktor randevum 22 de bakalim ne diycek
Hazelkrnz Sertleşme ağrılı veya ağrısız olabilir.Bu kasımladır gün içindeki sıklığı önemli ve kaç kere olduğu. Saatte 3 4 kere oluyorsa sıkıntı olabilir. Benim erken doğum riskim bu şekilde başladı 27.haftada
Zeynep_adem58 Hazelkrnz ya bir donem yine olmustu bir iki kere gecmisti daha da olmado ama bugun 7 8 defa oldu 1 kac saniyelik anlamadim gitti cuma gunune kadr hastaneye gitme sansim yok randevulee tiklim tiklim hic bi doktor bakmiyor kimseye ilgilenen yok
Zeynep_adem58 Hazelkrnz 24. Haftamda 3 bucuk santimden fazlaydi rahim uzunligum detayli ultrasonda olculmustu 2 hafta oldu bi sorum yoktu surekli olculuyor zaten ama bilmiyorum bugun cok asiri yoruldum hatta halada dinlenemedim dinlenicem yarin gecmezse acile gidicem bakalim insallah bi sorum yoktur
Hazelkrnz Sayalcan stresin ve morel bozukluğunun büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.En ufak üzülmem de kasılmam başlıyor motive olmaya çalışmamiz gerek