NaileK SelinFidan bende serklajliyim gitmeye korkuyorum 34.olduk hala jiletle alıyorum ve zorlaniyorum cok-da detaylı yapamıyorum 😴
SelinFidan NaileK ben doktorum ile görüştüm, tehlikesi var , hem enfeksiyon hem dikişlerin hasar görme tehlikesi, ihtimali var dedi, jiletle devam etmemi önerdi.
Serenty KGacar ağda canını çok yakacaktir ilk olduğundan tüylerin kısa iken git.ben bı ara ağrı kesici krem kullaniyordum. Agdadan önce suruyorsun uyuşuyor o bölge ama şuan hamile iken kullanılır mı emin değilim.
Asu20 KGacar ben yıllardır kuaförde agda yaptırıyorum. Bir an once ağdaya gecmekte fayda var. Onun rahatlığı hıcbır seyde yok, düşünsenize neredeyse 1bucuk ay tertemızsınız. 35 haftalık hamileyım hamilelık boyunca da bırakmadım adayı. Jilet bir hafta anca dayanır diye düşünüyorum tahrıs kasıma vs de cabası. Keske hamilelikten once agdaya başlasaydınız ama gec kalınmış sayılmaz.
MelekEzgi KGacar eli hızlı ve hamile pozisyonlarını bilen birini bulursanız komple ağda 15dk sürüyor. ☺️ Uzun süre temizlik, kaşıntı ve tahriş olmaması da cabası 🤣
NaileK SelinFidan aynen bende cesaret edemem zaten normalde de gitmiyordm kuaför e kendim alıyordum agdayla.simdi jiletle bile alırken zor oluyor bebekte baskı yaptığı için hissediyrm yani
gmzgnc HGC Ben de tam tersini duydum. 2 yıl kadar buz lazer yaptırdım. Özel bölgem çok iyi durumdaydı ama bıraktıktan 6 ay kadar sonra tekrar çıkmaya başladı.
ponciklerin_annesi KGacar Ben bekarken Tuy dokucu kullaniyordum evlendikten sonra jilet kullanmaya basladm ve agdaya gitmeye cok korkuyorum suan 20 haftaligim aynayi karsima alip oyle temizlik yapiyorum ilerde karnim buyudugunde naparm bilmiyorum ama agdaya gidemem cok korkuyorum 😔
Alarasel KGacar bekarlığımdn hamileliğimin sonuna kadr hep ağdaya gittim ama ekim yada kasımda epilasyona başlıcam en rahatı o. Ama bnce hamilelikte en güzeli ağda.
Gamzelianne1453 KGacar ne risklisi 34 Haftaligim dun agda yaptirdim 3 dk az suruyor acimiyor da jiletle Basa Cikilirmi ya