HvvGlKrdl GuelGltkn evet haklisin canimm ondan kaynakli tabi ki insan gozunun alistigi seyi ariyor.. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallaah 🙏 iyi bayramlar
HvvGlKrdl GizemAras Lcw nin yurtdisi online mi var buna cok sevindim.. Tesekkur ederim. Canim kesinlikle bakacamm iyi bayramlarr 🤗
GizemAras HvvGlKrdl evet lcwaikiki.de den siparis verebiliyorsun 2-3 güne geliyor sanada iyibayramlar canim
HvvGlKrdl Cgig35 tkmaxx e dun baktim canim bisey yoktu hastanr cikisi seklinde ama her hafta bakarsam iyi olur aslinda degisiyor ya devamli urunler tesekkurler canimm iyi bayramlarr 🤗
Cgig35 HvvGlKrdl aynen orayı takip et hem kaliteli hem uygun👍 Küvet i ben ikea dan aldım .İyi bayramlar dilerim
HvvGlKrdl GizemAras canim ben dun ikisine baktim ama ikisinde de kuvet gormedim belki sehrine gore degisiyodur..
GizemAras HvvGlKrdl olabilir canım ben Realden almıştım istersen online sayfalarınada bakabilirsin orda da çok seçenek var real babywalz babymarkt mytoys babyone bunların internet sayfalarına bakabilirsin :)
Yusuf2016 Merhabalar kızlar. Bende Almanya da. Görliztde yaşiyorum 15 haftalık hamileyim cinsiyet belli olmadığı için daha alışveriş yapamıyorum 🥴
HvvGlKrdl Yusuf2016 en iyisini yapiyosun canim bize de doktorum demisti cinsiyeti belli degilken alisveris yapmayin diye bizde beklemistik simdi de yavas yavas basladik 🤗
Yusuf2016 HvvGlKrdl allah izin verirse sonlara doğru alışveriş yaparım inşallah 😘 Allah’ım sağlıklı. Bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲