Denizincani Guzel annelerim 18 haftalik olduk dun Ara arada olsa hissediyordum bebegimi ama son bir haftadir hic hissedemiyorm bu aralar cok yoruldum ondan kaynakli olabilir mi sizin yogun sekilde bebeginizi hissetme haftaniz kacti uykularim kaciyor artik 😢😢
Beyzanurlina Denizincani kuzum sakin ol önce bi stres yapma oynanaması normal yarın saglık ocagına git kalbını dınletsinler rahat et 😘
Esraygtf Denizincani ben ilk 17 de hissettim. Bir kere hissettim ya hep hissedicem sandım çikolata yiyip uzanmalar sola yatmalar nefes almadan elimi karnıma koyup dinlemeler falan derken 3 hafta geçti. Ve şuan sürekli hissediyorum. Korkmaa. En net 20 de hissettim ben.
Busraoksz Denizincani daha cok kucuk arkadasım ılk hamılelıkse normal. Neden strese gırıp bebegını de strese sokuyosun. Benım hıssetmem 23. Haftadaydı onda bıle gaz mı bebek mı anlamıyordum🤷🏻♀️Icın rahatlasın ama saglık ocagına gt mutlaka djnlesınler kalbını🎀
HvvGlKrdl Denizincani ben 22.haftamdayim ama bende cok nadir ve cok hafif hissediyorum.. Su anda biraz erken olabilir korkma canim 😘
Denizincani Beyzanurlina icim bi tuhaf canim ya bisey olduysa diye yarin acik olmaz saglik ocagi olmazsa acil yolu gorundu insallah gitmeme gerek kalmaz😘
Denizincani Esraygtf bnde Ara ara hissediyordum iki haftadir bu hafta icinde hic hissetmedim korktum normal olsa da insan endisekeniyor 😔
Denizincani Busraoksz nasil rahatladim bi bilsen ilk gebeligim tecrubesizim bilen danisacagim kimsem yok tsk ederim cnm 😘
Esraygtf Denizincani evet canım bende sürekli bir şey oldu sanıyordum anlıyorum seni. Endişelenme stres yapma