FSCMK Neclalper rabbim sağsalim size bağışlasın rabbim şifasını tez zamanda toplanıp size gelsin inşallah
Mom72626 Neclalper allahım bir an önce sağlığına kavuşup kucağına almayı evinize gitmeyi nasip etsin canım 🙏🏻😞 kaç kg Doğum yaptın?
Sezen2006 Neclalper canım benim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, sizlere bağışlasın inşallah yavrunuzu mübarek arefe gecesi 🙏🏻 Sormak istiyorum ama kusura bakma neden erken doğdu ?
Neclalper Sezen2006 herşey normaldi gayet iyi bi gebelikti aniden kanamam oldu nedensiz suyum geldi erken Doğum yaptım rahim ağzı kısalığı denildi
2cocukannesii Neclalper Allah yardımcn olsun canım İçini ferah tut bende 26 haftalıkken doğum yapmıştım şimdi 2 yaşında bol bol dua ett Rabbim evladını sana bagışlasın Hayırlı Sağlıklı bir şekilde🤲🏻♥️
Trabzon Neclalper aniden mi oldu canım . Sağ sağlım kucağına alırsın inşallah. Önceden belirtisi varmıydi . Neden erken doğum olmuş
Mutire Neclalper Allah'ım yavrunun kokusundan mahrum etmesin sifasini versin inşallah 😢 neden erken doğdu canımın içi
Mutire Neclalper kuzummm kaç kilo doğdu melegin. İnan ki 3 saat oldu kızım hareketi bir anda azaldi ağlamaktan helak oldum doktora gidicez az sonra şimdi normal hareketlendi ama 3 saat niye hareket etmedi çok endişeliyim 😢
debrecen Neclalper Rabbim bir an önce sağlığına kavuşturup yavrunu sana bağışlasın inşAllah canım benim dualarım seninle