Gzdnr Arkadaşlar 7+3 haftasindayim bugün biraz akıntıyla leke oldu belimde acı ve ağrı var bunuda geçtim bianda yanma ateş bianda üşüme oluyor gece özellikle üşüme titremeye dönüşüyor bazen yaşayan varmı
Mebos Gzdnr üşütmüşte olabilirsin titreme felan gelip gidiyorsa ama bende 7 haftalığız bu haftaya kadar lekelenmem oluyordu şimdi ise sümüksü kıvamda akıntı geliyor ne beyaz ne kahverengi olur bel ağrısı kasık ağrısı bende yaşıyorum ama doktora git istersen
Kbrazcan Gzdnr benimde bu sabah sulu kahverengi akıntım oldu 7+3 teyim korkuyorum ikizlere hamileyim 😭 şimdi bayram doktorum yok napıcam bilmiyorum
Gzdnr Mebos dün gittim ama doktorlar bu evrede pek bişey söylemek istemiyor gibi ne olumlu ne olumsuz kalp atışı var normal gözüküyor ama kanama olmuş biraz dedi şuanda var biraz lekelenme
Gzdnr Kbrazcan canım bende gidemedim doktoruma ama acilden başka bir doktora gittim bulursun elbet bir doktor ara bi istersen
Kbrazcan Gzdnr devlette hemen alttan bakıyor onada çekiniyorum işte o yüzden 🤦🏼♀️ Kan sulandırıcı kullanıyorum doktoruma yazdım coraspirini bırak dedi iğneyi alıcam sadece