Sevgilina Kızlar 25 haftalık hamileyim hergün bebegimin hareketlerini cok net hissederdim bugun hic hissetmedim normalmi sizce
Benay10 Sevgilina çikolata ye veya soğuk su iç sessiz bir yerde soluna yat ve dinle 1 saat içerisinde hala oynamazsa doğru doktora
Angelgirl Sevgilina benimde bazen öyle oluyor özellikle disardayken tatlı yiyip sırt üstü yatınca ve çok acayip hep sol derler ben sagima yatinca daha çok kipirdiyor 😂
Gamze0144 Sevgilina canim uzan dinlen uzanirkende cikolata ye uzerine iki yudum su ic bak nasil kipir kipir olur bicirik 😊😊
Trabzon Sevgilina gün içerisinde hiç hareket etmediyse doktora git derim ama az hareket ediyosa bile korkma canım olabilir.
Badevehande Bu haftalarda böyle oluyor geçen bende post açtım 3 gün çok hafif hissettim sanki böyle dermansız gibiydi doktor kontrolünden sonra içim rahatladı 2 günde öyle geçti daha bugün normalleşti diyebilirim 24+3🌸
Sevgilina Badevehande yaa icimi rahatlattin bende doktora gittim normal cikti ama hareketini hissetmiyom insallah geri duzelir
Elif_78 Canım kendini yordun mu hiç olabiliyor öyle benim genelde kendimi yorduğumda bebeğim hareketi kesiyor