ZeynepAksoy Merhaba herkese , etrafımdakiler genelde hep tezat cevaplar verdiğinden sebep sormak istedim , soğuk su içmek gebelikde zararlımıdır ?? 🙋🏻♀️
[silindi] ZeynepAksoy inanır mısın gebeliğin başından beri buzlu su içiyorum 😂😂 yapacak bir şey yok çünkü ılık su kusturuyor beni🤣 Evladım Rabbime emanet🙏🏻
Senazencir ZeynepAksoy ben yaz kış soğuk su içerim anneannem sadece geçenlerde kızım soğuk içme çocuğun bronşitli doğar dedi bilemiyorum ne kadar doğru😊
Sibella86 ZeynepAksoy içim yanıyor doktorum içebildiğin kadar soğık su iç diyor. Boğazın şişmediği sürece sıkıntı yok dedi geçwn hafta
ZeynepAksoy Handegunas Bunu duymamıştım hiç , ya kime sorsam soğuk içme cocuga dokunur dediler hep bende korkmustum baya allaha şükür böyle olmasina sevindim teşekkür ediyorum💟
ZeynepAksoy [silindi] Hayırla sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah . Allah muhafaza etsin sıcak su içemiyorum yaz kış soğuk içerim 🙈 biri yazmis mide bulantisindan dolayi su icemeyenlere doktor soguk su tavsiye ediyomus diye
ZeynepAksoy Senazencir bende yaz kış soğuk içerim valla o yüzden vazgeçmesi zor benim icin 😁🙈ama bebegim icin zararliysa göze aldim 💟, kesin bi bilgi edinemedim sadece , allah hastalikdan sağlıksizlikdan muhafaza etsin rabbim korusun 🤲🏻🤲🏻 Senazencir
espalp ZeynepAksoy normalde de soğuk su içemezdim ama babannem ebe hemşire emeklisi 82 yaşında. Soğuk su içersem gaz problemi yaşayacağımı hatta bebekte de olabileceğini söyledi. Zaten içemezdim o yüzden şimdi de içmiyorum😂 ama bu sıcaklarda çok zor