Herkese merhaba 4 agustos günü ishal oldum ilk belirti buydu sonra karnım agrıdı neyse ben hiç takmadım gezmeye gittim full dışardaydım. Sancı girmeye başladı ben hissettim haftada 40 haftaydı eksiklerimi son gün aldım. Sonra eşime dedim sancım var düzenli belimden vuruyor hemen hastaneye gittik nts ye baglandım sancım var açıklık 1 santim ama devlet hastanesindeki dogumhanedekiler idrar testi yapıp bişeyşn yok diyip eve yolladılar Allaha havale ediyorum. Eve gidince sancı dan duramadım yatarken bişey düştüğünü hissettim iç çamaşıra kahverengi sümüksü bişey korktum eşime bagırdım o anda suyum bacaklardan aktı hemen ılık duş aldım suyum durmuyor sancı dan yerimde duramıyorum. Hastaneye geri gittik ntsye bagladılar sancım tavan yaptı açıklık hala 1 cm ama ebe açıklığa bakarken eline sarı bişey geldi korktu bebegin kakasıymış hemen doktoru çağırdılar ulturoson a baktı bebegin suyu bitmiş ve kakasını yapmış acil sezeryana alındım ve o sontayı takan kişi ben orada sancı dan kıvranıyorum canım yanıyor zaten ah diye bagırdım diye bana iaf söyledi sonra sezaryena girdim bebeğim doğdu şükür iyi odaya çıktık canım çok yandı hemşireler zaten suratsız. Gece bebeğimin burnu tıkındı hemşireye çagırdık 1 saat sonra telefonla oynamayı bırakıp geldi. Yani benim kötü geçti şükür iyiyiz bebeişimle yanimda uyuyor şuan. Ama psikolojim bozuldu her an aklıma geldikçe ağlıyorum bidaha devlet hastanesine kesinlikle gitmem