EngucluAnne Merhabalar 14 haftalık hamileyim bugün farkettim ki göğüslerim yumuşamış biraz küçülmüş ve uçları artık acımıyor dün mesela çok gergindi içime kaygı düştü 2.trimester girdim ondan kaynaklı olabilir mi ?
Minikmucizem_ EngucluAnne benimde ayni sekilde bende post acmayi dusunuyodum siz acmissiniz. 13+1 bende 2 gundur gerginlik ve acisi azaldi. Kuculmedi ama normal mi dye dusunup stres oluyorum
Deletedmom0043 EngucluAnne şimdi dokundum da benimki de yumuşak ve ağrımıyor. Korkma canım çok normal benim doktorum da normal demişti bende hocam göğüslerimse ağrı vardı artık yok dedim. Korkma sevin dedi 😊
EngucluAnne Efsoo içime kurt düştü ne bileyim dun baya gerginken bugün boyle yumuşaması korkuttu beni internete baktım bebeğin kalbi durursa falan diyor kafayı yiyecektim okuyunca:(
Efsoo EngucluAnne kiz oyle dusunme.bende ne kadar oldu oyle .hamilelikde sirf her zaman berk ya buyuk olmasi sart diyil bunu unutma
melegiminannesi 34+1 im 17 haftadan sonra gögüslerim yumusamaya başladı ve halada öyle ama kücülme olmadı tam tersi kocaöan oldu karnımdan büyük göğsüm var nerdeyse
EngucluAnne melegiminannesi belki de ben gerginliği gidince küçülmüş olarak mı görüyorum acaba uçlarında falan kararma da olmadı damar çıkar diyorlar damarlanma da yok basından beri hiç olmamıştı zaten de yumuşayınca kaygılandım
EngucluAnne Minikmucizem_ ben bugün doktora gittim kuzum benim birde 3 gündür hiç kesilmeyen adet sancısına benzer sancım vardı ama bin şükür herşey çok güzel dedi doktor hatta çok hareketli senin kız dedi :) hiç korkma Allahın izniyle bebişlerimiz bizi birakmayacak 🙏
Serenty EngucluAnne benimde 9+6 bende de aynı şeyler var gerginliği ağrısı gitti sanki küçüldü .bana da garip geliyor
Minikmucizem_ EngucluAnne benim kararma ve damarlanma ilk gunlerden beri vardi. Sadece gerginligi azaldi. Biyerde okumustum ilerleyen haftalarda gerginlik azaliyo diye ama emin de olamadim. Tecrubeli hamileler yazarsa takip ediyim bende burda
Buseekck Bence sadece göğüse bakıp kurt düşürme içine çünkü yapı meselesi o birazda hormonlara göre değişiyor bende 26. Haftamdaym büyüme flnda yok henüz
EngucluAnne Buseekck düne kadar gergin olup da bugün yumuşayınca biraz stres yaptım canım inşallah körü birşey değildir
Buseekck EngucluAnne o ara ara olur yeri gelir sert hissedersin hassas yeri gelir hiç bi şey yok yani için rahat tut ağrın sızın olursa problem olarak görmelisin
EngucluAnne Buseekck agrım var şöyle 3 gündür şiddetli değil ama hafif hafif adet sancisina benzer sancılarım oluyor çok şükür kanamam falan yok dinlenince geçiyor ama 2 saat sonra yeniden başlıyor çok hafif bir sancı ama rahatsız ediyor bu bir sorim teşkil eder mi sence
Selay Efsoo ciddimisin. Bende 75 kullanıyodum içi bile dolmuyordu şu an sıkmaya başladı sütyenlerim 12 +5 im