haklisinesracim kızlar eskiden kasıklarda hissettiğim hareket alt kaburgamda artık 34. haftadayım kontrolüme daha var ama bebek dönmüş olabilir mi
GuelGltkn haklisinesracim bende kaburgamda hissetmeye baslamistim 32 haftaligim 3 gän önce doktora gittim dönmüs dedi bende nasil döndü anlamadim ama son zamanlarda tekmeleri yukari dogru acitmsya baslamisti dönmüstpr sizinkide insallah 😊🙏🏼
Selinselinselin haklisinesracim benim yeni döndü 34 haftalıkken sağ kaburgada hissediyordum. Doktor ayakları orada dedi doğum pozisyonu almış artık ters değil dedi 🤗
R_abia haklisinesracim tekmeler yukardan geliyorsa dönmüştür ☺️ Bide öne egilirken falan tam göğsümün altında ayaklarını dayadığı ı hissediyorum sonra bi tekme 😂
1Tecrubesizannee Bizde 31+2yiz bende orda hissediyordum ama bazen oluyir batma gibi sanki ordan cikicak gibi geliyor:) umarim almistir dogum pozisyonunu.
Ecmelinannesi Bende 35 haftaligim ama dönmedi halen sanırım ☹️tekmeleri sağ sol aşağıda hissediom basen kaburgamda hıssedıom ellerimi acaba yoksa ayaklarımı