tugbadm 21+4 bugün doktor kontrolümüz vardı bu süre zarfında 8 kilo almışım doktor n’aptınız dedi dikkat et dedi 😭😭napmam lazım acaba
ozgeustun tugbadm bende 6 kilo aldım çok kızdı dr özellikle son 1 ayda kilonun çoğunu aldım. Standart ekmek makarna pilav yeme yüz ve yürü dedi. Sonraki ay 1 kilo almış ol dedi
haklisinesracim tugbadm aynı şey oldu bana da 20. haftada 10 kg aldım. Sonra abur cuburu hamuru ekmeği bıraktım 34 teyim 2 kilosunu verdim üstelik bebeğim kilo alıyorken ben veriyorum
Esramese tugbadm bazi doktrlar abartiyo bn 12 kilo almistm o zamn ama suanki kikona bagli aldgn kilonn sayisi 60 ustuysen fazla almissn
MerveNural tugbadm 2 kisilik yemek yeme konusundan vazgececeksin, ben hamileyim yemem lazim fikrini unutacaksin, aserme adında yemeyi mesrulastiran fikirlerden uzak duracaksin, ben açım doymuyorum lafini unutacaksin canim o zmn normallesirsin
Esramese tugbadm ondan dolayi demistr cnku bnde hizli kilo aldm hic bisey demedi iyi dedi hatta ama bn 41 kiloyla hamile kaldm 57 kiloylada dogum yaptm
Mutlu_anne2 Ben kızım da o haftalarda kaç aldım hayirlamiyorum ama 38 haftalik doğum yapmıştım 25 Kilo almistim 😁 ama bunda 16+2 yim daha 3 Kilo almışım halbuki bu hafta da kızım da 8 kilo almistim ama ben şehir dışına taşındım evi topla et sonra burda yerleştir derken hemen kaynanamin yanına geldim bayram için birde üstüne çok kötü hastalandim bir şey yiyemiyorum o 3 kilonun 2 si geri gitmiş 😁
Mutlu_anne2 tugbadm fazla takılma bence ben 25 kiloyu doğumdan 1 ay sonra verdim üstelik hiç dikkat etmediğim halde gerçi bünyeye göre değişir benim bünye kabul etmiyor fazla kiloyu
tugbadm Mutlu_anne2 maşşallah inşşş dikkat ediyorum bakalım bu aralar doktor tepki verince şaşırdım aldığım kiloya bende veririm umarım