Zehra0666 Merhaba arkadaşlar şimdiden hayırlı bayramlar :) 9+5 haftalik hamileyim ve arada meyveli soda içiyorum bunun gazlı içecek olduğu için bebeğe zararı olur mu Teşekkürler
Brnaebu Zehra0666 sade soda günde 1 tane icerseniz mineral acisindan daha iyi olur.ben hamileyken sadece 1 kez meyveli icmistim sade daha faydali canim
Birgullllllll Zehra0666 çok tüketmessen birşey olmaz ama sade soda öneriririm hem daha sağlıklı hemde bir katkı olmadığı için ben 39+1 artık 😂😂 çok gaz oluyor bazen yürümek yetmiyor yemekleri hazmetmek için sodaya ihtiyaç duyuyorum
Mr1517 Zehra0666 Doktorum meyveli yerine sade tüket , meyveli zararlı katkı maddeli demişti maden suyu içsen daha iyi bence canım
Aleyyynavefa Bana ebe hemsire gunde 1 sise sade soda icmemi onermisti mineral acisindan zengin ve faydali oldugu icin
1Tecrubesizannee Hergun neredeyse iciyorum mecbur midem cok yanıyor çünkü 31+2yiz 😶 bi zarari olmadığını duymustum
Esramese Zehra0666 yoo bn butun hamilelk boyunca mide yanmasi icin sade soda ictm doktr magnezyum acisindan iyi dedi ve aisligi engelliyordu ama meyvelisi icin pek bisey diyemicm
Mom_tobe Zehra0666 meyveli soda çok fazla şeker, aroma verici vs. gibi katkılar olduğundan önerilmiyor. Yararlı olan maden suyu içmek yani sade.