Zuhalzmn Normal kontrolümde bebeğimin midesinin büyük oldığunı söyledi doktorum ve perinatoloğa yönlendirdi..uzman perinatolokta gördü..başına gelen yada duyan varsa lütfen yardımcı olsun
Merve43 Zuhalzmn canm geçmiş olsun. Doktor sebeplerinden bahsetti mi genetik bir rahatsızlık yada mide-bağırsak yoluyla ilgili bi sorun tıkanıklık filan olabilir mi? Eğer mide yada bagirsagiyla ilgiliyse doğum sonrası ameliyat olur bebis
Zuhalzmn Merve43 mide tıkanıklığı olabilir dedi..ameliyat gerekebilir dedi biz ona razıyız yeter ki genetik bi rahatsızlığı olmasın..bizi korkutan o 😢😢
Merve43 Zuhalzmn inşallah genetik bisey değildir kuzum başka bir bulgu görüldü mü bacak boyunda kısalık, ikili veya üçlü testte risk filan
Zuhalzmn Merve43 ikiliyi kaçırdım ben üçlü ve dörtlü yaptım onlar iyi geldi..bacak boyu 1 hafta geri.ama 1 hafta normal kabul ediliyormuş
Merve43 Zuhalzmn bir hafta normal canm benm de bazen bir hafta bezen 4 5 gün geride çıkıyor. Inşallah genetik bi rahatsızlık değilse çözümü var rabbim şifa versin bebeğine canm