babyUras_
Çok şükür bende doğurdum 😂 Buraya yazıp yazmamakla kararsız kaldım ama sonradan yazmak istedim ☺️ 04.08 pazar günü kontrole gittim düzenli sancılarım cıkmıs ama ben hissetmiyorum alttan muayene edildi 2 cm acıklık var dedi doktor sonra suyuna baktı sınırdaymıs birazcık o yuzden yatısını verelim evinde uzak dedi bende kabul ettim. Öglene suni taktılar aksama kadar kaldı bana işlemedi sabah cıkan sancım suni takılıyken cıkmadı sonra sunıyı cıkarıp yarın denicez dedi. 1 saat sonra falan suyum geldi. Belime vuran bi ağrı ve makatıma baskı basladı. Doktor bebeğin baskı yapıyor dedi ama benim sürekli ıkınasım geliyo (duramadım ıkındımda) ama sancım hala nst de sıfır 🤦♀️ Belimin ağrısı değil makata baskı mahvetti beni çünkü tuvaletim var gibi sürekli. Bende klozetin üstüne oturup belime sıcak su tuttum saatlerce ebede rahatsan otur dedi. Plates topuna falan cıkamadım hic baskıdan dolayı. Sabaha kadar acılmam 8 cm oldu ben ıkınmaya devam ediyorum ama gelen giden yok. P. Ertsi öglen 13.30 a kadar 10 cm oldu beni catala aldılar ıkın dediler ama benim oğlan inat gelmiyo 😂 azcık rahmi tutuyomus o yuzden inmiyodu. Ebe saclarını gördüm kumral bi bebeğin var hadi diye beni teselli ediyo ama olmuyo dedim artık. Sonra bebek tehlikeye gircek diye kesi attılar ve vakumla cektiler bebeğimi.Ve o an çok şükür dedim. Bebeğim dogdugunda nefes alamadı kanalda fazla kaldı cünkü ama 2 dakkaya kalmadan düzeldi 🙏 3255 gram 51 cm doğduk biz ama minnacık 🙈 Şimdi küvezde benden enfeksiyon geçmiş bugun 6. günümüz ama pazartesi taburcuyuz insallah 🙏 sizlerde dua ederseniz cok seviniriz ☺️ Darısı tüm bekleyen hamilelere hayırlı dogumlarınız olsun. O an isteyen herkese dua ettim Rabbim kabul etsin insallah 🙏 Biraz uzun oldu kusura bakmayın okuyan herkese tesekkür ederim 🙋♀️ Bu arada sunıden veya dogumdan korkmayın onu kucağınıza aldığınız an hepsi bitiyo ❤️