Esrasaglik Rabia4535 bence 1-2 hafta kadar bekleyebilirsen bekle canım ben 5+3 de gittim karından görülmedi vajinal ultrasonla baktı da gördü
delettdmom66 Rabia4535 herkezinki bir olmuyo canm Bnm 5+2de karnm ultrasonda gözükmüştü beta hcgn kaçta
ZuhalDurmus Rabia4535 alttan ultrasonla görünür canım git iatersen en azındna tahlilleri ister onları yaptırırsın. 2 hafta sonrada kalp atışını diblemek için çağıracaktır. Hayırlısı olsun inşallah. Sevgiler...
Pamukdeniz Rabia4535 canım Merhaba ben 5+5 de gittim göründü herkesde bir değilmiş ama beklersen kalp atışıyla bir görürsün 😇
HanifeMehmetnder Banada cevap verirseniz çok sevinirim çok değişik duygular içindeyim bugün kan testi yaptırdım değerim 5.98 idi her sayfada okudum gebelik var ama daha çok yeni diyorlar ama benim şuan adet sancısı gibi ağrım var ne yapmalıyım bilgi verin lütfeeen
Rabia4535 HanifeMehmetnder adetin geciktimi benimde adetim gecikti suan benimde kasik agrilarim cok bende acaba adwtmi olucam diye bekledim olmadim daha hala agriyo bi kac yerde okudum bebekten dolayi vucut degiskenlik gosterdigi icin oluyomus
Ozlemm HanifeMehmetnder beta degeriniz cok dusuk. Adet oncesi de bera degerinde artis olabiliyor. Doktora gidip muayene olun. Aklinizda soru isareti kalmasin. Bir kac defa daha kan testi yaptirin. Artis olup Olmadigina bakin. Ama gebelik varsa bile daha yenidir. Benim ilk beta 80 li biseydi doktor cok erken farketmissin demisti.
Rabia4535 Pamukdeniz aynen bende bekleyip kalp atislariyla bir duyup gormek istiyorum😊😊allah hepimize saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin
Melike2305 Rabia4535 benimde 5+1 çıkmaz şuanda 4+3 iken vajinal muayene yaptı kese görünmedi muhtemelen 6. Hafta da rahat görünür bu arada karin ağrısı var mi sende
Rabia4535 Melike2305 var ya baya bi oluyo karin kasik agrisi mide bulantisi ucu bi arada karin agrim daha baskin geliyo bicak saplanir gibi sanciyo bazen
InSu Rabia4535 emin olmak için gittim görmedi kan testi istedi hamıle oldugumu ögrendım 4 hafta 4 günlüktü sonra pazar gunu gelmemi isteistedi eger gelırsen görürdük dedi bugun gidicem bakıyım ne dicek ne olcak sen ne yaptın peki 😊
Cigdem33 Kızlar bende keseyi gördüm ama, benden test falan istemedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi acaba ozaman test isticek