Ozican Ece111 aynı senin gibi kocası yazdırmış başka isim o da değiştirilmesini istedi değiştirdiler 😬
Sweetblonde88 Ece111 mahkeme kararı olmalı diye biliyorum ama isim hoşuma gittiği için yazmak istedim 🤗
Didi6 Allah bağışlasın bebişi. Almila çok güzel canım. Ada da güzel ama tek başına. Almila Ada isminde bir oyuncu var, aklıma direkt o geldi. Ada senin istemediğin bir isimdi sonuçta, bence eşine bunu izah et.
Mlssa Ece111 Ay son cümlelere kdar eşiniz kendi istemiş koymuş sandım ta ki görümceyi görene kadar.. kışkırtmak istemem ama hangi akla hizmet böyle bi istekte bulunuyor ve eşiniz buna uyup size sormadan isim yazdırıyor.Çok tuhaf bu insanlar ya inşallah halledebilirsinizz🙏🏻
Esramese Ece111 yasal hakkin var ama ismi cok tatli olms bosver istediğini kullan sen ada dedikce bir sure sinir olursn ama napalm benimkide yusuf atlas ama yusuf diyorm ve onlrda sasirdgi icin bnm koydugm ismi kullaniyolr 🤨😁
Ece111 Esramese aklıma geldikçe sinir oluyorum canım onlar gıcıklığına Ada diyorlar nasıl sinir olmayim
asli_kerem Ece111 nüfus memuruyum canım malesef tek yolu mahkemeye başvurmak. Gaza getirmeyim ama yol o kocanın saçını başını 😒
Deletedmom00313 Ece111 benim başıma böyle birşey gelse var ya rezillik çıkartırım öyle görümcenin de onu dinleyip beni çiğneyen kocanında ağzına ederler. O kim ya çocuğu ben taşıyıcam ben çekicem her şeyini ama sen ismini koyucaksın oldu canım valla çok meraklıysa gitsin kendi doğursun bitanede kendi koysun adını !
Konya_gelini ftmhmt_6 anlataım dinle . Hoş anlatmakla bitmezde . Hataylıyım ben. Hamile kaldım kalalı hasta oldum bulantılarım oldu dönüp yüzüme bakmadı sevgili kayınvalidem. Tabi bulantılar ramazanda idi . Kendisini yemeğe almamısım die aradı bir ton laf saydı . Ve en ağır sözünü söyleyeyim . Sırf sen doğuracan die o çocuğu sevmeyecem dedi . Bende numarasanıı dahi sildim telefondan. Bugun bayram elini bile öpmem o kadar tiksindim. Bu arada çok zenginler ama çok cimriler . Her şeye müdahale etme gibi bir huyu var evime bile karısmak istio
Angelgirl Ece111 çok önemliydi halanın dusuncesi gorumcesine su sira takmış biri olarak ona ne oluyor yahu! Bir karına danış oyle koy ismi
Ece111 Angelgirl bide benim haberim olmadan söylemiş abisine ben sonradan öğreniyorum sen düşün artık canım