Aysem2012 Mervednr stres yapmasam da kafaya cok takıyorum ikinci gebeligim bu cok zor geçti burda alanyada küvez de yok o olsa skntıda etmşcm de işte
Nzlykp Mervednr haklısın canımm olmazsa ben gidip bakılayım ihmale gelmez doğru diyorsun en azından içim rahatlar teşekkür ederim canımm 💕
Nzlykp Kelebegimmm ayy canım benim geçmiş olsun sana da o zaman gidip bakılayım benn Rabbim sağlıkla kavuşmamız Nasib eylesin valla annelik hem madden hem manen zor hele birde tecrübesizken herşey den korkuyorsun bilmeyince 😏💕
AyselAmir Mervednr ayni bendede oyle oldu 26haftada 22mm .wimdi 27haftaya girdim tum gun uzaniyorum ayaklarim yukari sendeki ilaclar bende yaptim .sende kac mm di canim?
Ebru1954 AyselAmir kacinci haftadan itibaren rahim kısalığıniz vardı ben 23 haftaligim 25 mm rahmim serklaj yok. Magnezyum ve progestan kullaniyorum
Buketbaby Benim de 35.5 de sancılarım başlamıştı ilaçla durdurdular. 4 gün kullanımdan sonra kestik. Bugün 37+1 olduk bebek kilosu 3.600 gr. oldu ama ne gelen var ne giden. İyice stres oldum bunaldim 40 haftasını doldurmasından korkuyorum.
Burcuaec Aysem2012 33+2 de rahim uzunluğum 13 e düşmüştü nst de hissetmediğim düzenli sancı çıktı. 3 gece kaldım hastanede ciğer geliştirici yapıldı. Sancım durduruldu. Dün taburcu oldum yatıyorum inşallah 3-4 hafta kadar sabrederler 🙏
Aysem2012 Burcuaec valla gecen hafta durdıruldı lafta bu haftada sancım cıktı Bi gece kaldim sabah cktm duramadım devlette. Evde dinleniyorum. İlaç lardan mi Dİr nedir hareket yok bebekte Bi kıpırdama cok hafif oldu okadr 🙄
Burcuaec Aysem2012 ciğer geliştirici sebebiyle bende de 2 gün hareketleri yavaşlamıştı ama düzeldi. Bebek hareketliliği çok önemli tekrar mı gitseniz acaba? O sancı kesiciler kiminde 2-3 hafta işe yarıyor kiminde 2 gün hepimiz dua edip bekleyeceğiz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasp etsin 🙏
AyselAmir Ebru1954 canim doktorun ne dedi peki beni hastanede yatirtmak istedi 26ci haftada oyrendim kisalik 22mm oldugunu ilaclar yazdi birde butun gun yatiyorum henuz 1hafta gecdi
Ebru1954 AyselAmir genellikle sol tarafina uzan dedi bebek daha iyi beslensin erken dogum olursa diye ama evin içinde de günlük hayatini kisitlama kedi gibi yatma dedi sadece progestan ve magnezyum yazdi 28.haftaya gelmesi onemli dedi. Ama benim kisaligim 3.aydan itibaren var 28 mmdi 3 ay once simdi 25 mm enfeksiyondan da kaynaklanabilir dedi
AyselAmir Ebru1954 evet bendede 3aydan beri 30mm di.wimdi 22 bayramdan sonra kontrola gidecem Inwallah bakalim dahada kisalmiwsa hastanede yaticam bu arada ben azeriyim Azerbaycandan yaziyorum
Ayckntmt Kelebegimmm merhaba nişan nasıldı acaba bende 33 haftamdayım sümüksü yapıda yapışkan gibi sarı akıntım var iki gündür bu nişanmıdır acaba
smyr35 Ayckntmt bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Aynı şekilde akıntı iki gün önce bende de vardı sonra geçti. Olduğu gün doktoruma sordum akıntı olması normal dedi ama benim aklımda hep bir soru işareti? Ve daha 32+4 üz. Umarım nişan değildir 😓
Kelebegimmm Ayckntmt sümüksü değilde bir miktar akıntı bende her zaman vardı zaten.ama çok az olurdu.o zaman baktığımda nasıl söylesem avuç içinden biraz azdı yoğun sarı renkdeydi.wcye gitmeseydim kanla karışırdı herhalde.ben ikisinide görünce anladım nişan olduğunu yoksa daha çok korkardım.onuda burda okuduklarımdan bildim yani
AyselAmir Mervednr canim ne yaptin yukari cikti ben azeriyim burdaki doktorlar yukari cikmaz diyor.ilaclar igneler kullaniyorum birde tum gun uzaniyorum