Sonunda bende doğurdum 🙆♀️ önce yaptığım bir hatayı söyleyeyim. Son kontrolumde 40+2 doktor haftaya gel yatış verelim başlatalım dedi neyse benim de tabi ilk hamileligim acemiligim sazan gibi atladim 🤣 gittim 15 temmuz da yattım buarada 2 cm acilmam var sadece ne su ne sanci hicbisey yok bir gun oyle gecti ne ailemden biri var ne telefon ne tv hic bisey bi odada ben adina sanci odasi demisler bana gore hapishane neyse birgun oylece gecti demek isterdm ama malesef oyle olmadi tam 6 sanci odasi her odada sanci cekenler bagirmalar aglamalar dogum hane hemen yan tarafta orda ayri bagiriolar ikinma sesleri vs hepsine sagit oldum tekim ve acemiyim nasil korktum anlatamam neyse sabah kntrolum yapildi dunden rahim yumusasin filan diye ilac filan koymuşlardi bi faydasi olmadi hala ayniydi bnde aglayarak doktora gttim ben cikmak istiyorum sancimi evde cekicem dedm cnku esimi ailemi cok ozlemistim neyse imza atip ciktim . Sizde bir belirti olmadan gitmeyin. Nyse Evime geldim rahatladim uyudum biraz yemek filan yedim 5 6 saat gecti wc ye gitiim ahhaaaa su dedikleri bu olsa gerek tutmak ne mumkun her adimda bosaliyor bardoktan bosalircasina hemen esimi aradik geldi hastahneye goturdu muayenem yapildi 4 cm acilmam varmis bugun yarin dogurursun dediler yatirdilar tekrar. Sancilarim basladi artiyor yuruyorum bagiriorum filan saat aksam 8 filan diyorumki bn sabaha kadar bu sanciyu nasil cekcem. Hemen snra kanamam oldu hemen doktorj cagirdm ve dogumun basladi dedi acilman 10 cm ooooo nasil mutluyum sabha kadar bu sanciyi cekmeyecegim icin nyseee doktorum un taktikleriyle sancim her geldiginde guzelceeeee ikindim firt diye cikti bni zorlayan tek sey sanciydi 😍 16 temmuz 23.05 te guzeeee kizim asel linam kollarimdaydi bu arada kesi filan hic hissetmedm soylediklernde sasrdm:) dikislerde aci yok his var🙆♀️ uzun oldu k.bkmayin bu ani beklemistim hep hakkinizi helal edin❤ ben normal dogum yaptysam herkes yapar kendinjze guvenin hastahneden çıktığım gun markete gittim normal dogum harika bisey 😍