Feride64 Kızlar 35 haftalık hamileyim bebeğim makat yani ters duruş pozisyonunda doktorum 2 haftaya dönmezse bir daha dönmez diyor sizin böyle bişey başınıza geldi mi ? Bebeğiniz son hafta döndü mü yardım lütfen doktorum normal olmaz sezeryan olur dıyor 😔
Mucizem44 Feride64 benimde sıpa 28. Haftadan beri ters. Banada doktorum 37 ye kadar döner se döner sonrası zor. Dönmezse sezeryan görünüyor diyo:( şuan 31+6 günlüğüz oğlumla. 31 de gittim hastaneye yine tersti
Songunler Feride64 benim kız bastan beri makat gelişti 35.haftada dondu cok şükür, secde pozisyonunda durdum ve yer girgirladim kendimi yormadan sende deneyebilirsin
RabiaMm Feride64 benimki de tersti 33.haftada döndü çok şükür. İnşaAllah tekrar dönmez. Etkisi var mı bilmiyorum Ama ben biraz hareketliyim yer filan siliyorum , sen de deneyebilirsin belki faydası olur
ozlemky Feride64 37+6 yım şuan da yer gırgırlamak ve secde pozisyonunu da denememe rağmen dönmedi hala 😊 bazen dönüyorlar bazen dönmüyorlar, biraz bebeklerin keyfine kalmış aslında 😄 inşallah sizinki döner, bana sezeryan gün verildi
Mucizem44 Songunler secde pozisyonunda durmanızı yer girgirlamanizi doktorunuz mu söyledi. Ben de mi yapsam acaba
Songunler Mucizem44 hayır doktorum söylemedi ben biraz sorusturdum neler yapabilirim diye bircok anneden ikisini yapip guzel sonuclar aldiklarini ogrenip bende denedim, sonuç kizim hala dogum pozisyonunda😊
tunamom1907 Feride64 bnmde öyleydi 37 de döndü çok şükür secde pozisyonnda dur bide köpek durusu bn denedim işe yaradıı inş döner
Bubu84 Feride64 evet benim makat pozisyonundaydı bebeğim şuwn 7 günlük zorunlu asezeryan oldum doğarken kakasını yaptı iyiki sezeryan oldum diyorum bazen belkide içerde yapıcaktı bide makat geliş zor bir pozisyonumuş ayaklarınhep sıkışık kalmış yavrumum
NURmarangoz Bubu84 tam olarak hangi hafta da sezeryan oldunuz acaba? Benim bebeğim de dönmedi bende sezeryan olacağım