Tugba12345 Slm herkese ..ben 31.haftmda gttigmde 63 kg olmustum bebek de 1800 dü . 34 de bugun kontrolum vardi yine 63 ciktn küsüratsız.bebek de 2460 gr 48 cm. Bi sorun mu var sizce bnmde kilo aliyo olmam gerekmez mi aksine kendmi zayiflams goruyorm aynada 🙄
Seherr Tugba12345 bende öyleyim canım yaklaşık 2 aydır aynı kilodayım ama bebeğim kilo alıyor bende çok şaşırıyorum
duyguuuuuu41 Tugba12345 ayni durumdayim bende ben kilo almiyrm ama bebek her gittigimde kilo almis oluyor.
Zeynepmum Tugba12345 bence sizin için güzel bi sey çünkü ben ilk gebeligimde en çok kiloyu son haftalarda almıştım
Kadriye4567 Tugba12345 bende 34 haftalığım 30 dam sonra çok hızlı bir şekilde ben kilo aldım keşke bende almasam
Seherr Tugba12345 35+4 teyim şuana kadar 10 kilo aldım ortalarda çok hızlı gittim şimdi duruldum nedense
Tugba12345 Zeynepmum aynen genelde oyle derler son haftada cok alirsn vs diye.kilo almaynca oster istmemz tedirgn oldum.bu aya kadar her ay 2 kg aliyordum
LINDAMAY Tugba12345 çoğu kadın başta kilo almıyo 6 aydan sonra birden alıyo. Bazıları da başta kilo alıyo sonradan kilo alımı yavaşlıyo veya duruyo. Ben de baştan alacağımı aldım 8 aylık olduk bu ay hiç kilo almadım. Yada ödem gitti yerine kilo geldiyse kilo almamış gibi oluyo insan
Arzu88 Tugba12345 merhaba sorun yok merak etmeyin aynı kilo alımı bendede oldu 6. Aydan sonra hiç kilo almadım. Doktorum bu durumdan çok memnundu. Ben tabi merakımdan yinede sordum Yediklerin bebeğe yaramış sıkıntı yok gayet yolunda herşey demişti. Bence bu durumun tadını çıkartın herkese nasip olmuyor. Sağlıklı doğumlar dilerim