Melike04 12 haftalık gebeyim hiç bu zamana kadar baş dönmem asla olmamıştı ama bugün yataktan kalkıp zor kahvaltı yaptım ve hala da baş dönmem geçmedi lavobaya bile gidemiyorum resmen nasıl geçer yardımcı olur musunuz 😒
Mevre Melike04 gebelikte normal tansiyon, yorgunluk, stres olabilir ancak devam ederse kbb ye veya nörolojiye gidilebilir bende de olmustu kanımda enfeksiyon çıktı ilaçla çözüldü bir defa olduysa panik yapmayın
Deletedmom3 Melike04 yani benim vertigom var dehset bi bas donmesi yapiyor. Hamilelikte yasamadim ama normal bi bas donmesi degil. Kulaktaki denge taslarinin oynamasiyla alakali
Melike04 Mevre ilk defa oldu gece falan hiçbir şeyim yoktu sabah uyandığımdan beri böyle geçer diye bekledim ama geçmedi sizlere danışıp fikir almak istedim
Melike04 Deletedmom3 peki ne kadar süre beklemeliyim bu vertigo olup olmadığını öğrenmek için en ufacık şeylerden bile tedirgin olan biriyim 😒
Deletedmom3 Melike04 internetten vertigo belirtilerine bakıp karsilastirabilirsiniz. Cok siddetli deyince ben acaba dedim belkide degildir siz paniklemeyin😊