Kbrbrfn EzgiPeony canım ben 4 kaybımdan ötürü 3 haftalıkken doktorum başladı şuanda 27+1 oldum başlarda çoook morarıyordu ama alıştım. Hem karnıma vuruyorum
Zehra2701 EzgiPeony ilk 5 ay kullandım ama hiç acı ve morarma yok dikkatli vurursan tabi ilk vurduğun anda yanma oluyor ve sonra geçiyor canım ve gebelikten gebeliğe kullanma zamanı değişiyor. Göbekten iki parmak ilerisine ve elinle göbeğini tut öyle vur. Dikkatli kullan tabi
Hilosko Gobegim hep mor cnm ayrica cok yakiyor kendim yapamiyorum esime yaptiriyorm umarim bebeklerimizi kucagimiza aliriz
EnginDenizim Gebeligimi 8 haftalık ogrendim ogunden beri kullanıyorum 30+2 haftalık olduk. Sadece iğneyi yaparken yanma oluyor morarmalar ağrı sızı yapmıyor
EzgiPeony Amin inşallah🙏🏻 İlk bebeğimi 16. Haftada kaybettim şimdi daha çok yemi 5 haftalık hamileyim doktor iğne verdi 0.6 lık. İnşallah işe yarar 🙁
EnginDenizim EzgiPeony canım decavit bebek için vitamin.magnezyum huzursuz bacak sendromu için bide kan ilacım var bunlari kullaniyorum. Benim 6 dusugum oldu yasayan hic yok inşaAllah oğlumu almak nasip olur kucağıma😢 senin kac haftalik?
Kumsal-01 Kan sulandırıcı igne morarma yapıosa yanlış yere vuruyorsn demek ki ben hamile kalmadan önce başladık şimdi 30 haftadayım onu vurdugun sürece bebek düşme gibi bişey olmuyor
CansuKara Öğrendiğim günden beri kullanıyorum hıc morartmadım ayakta gobek delıgının ıkı parmak yanına yapın ve sıkarak yapın göbegınızı arkadasım hemsıre o tarıf ettı ve hıc acımıyor morlukta yok
EzgiPeony EnginDenizim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻 İlk bebeğimi 16. Haft Ada kalbi durdu. Kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi 5 haftalık hamileyim daha çok yeni inşallah devamı gelir 🙏🏻
EnginDenizim EzgiPeony inşaAllah canım alalım sag salim kucagimiza inşaAllah sakin kötü düşünme ben 13 yıl bekledim Rabbim nasip etti inşaAllah kucaklamayida nasip eder.