Mr1517 Kzey Ben olmadım yapmadı doktor 🙄 olası bir durumdamı olunuyor anlamadım 🤦🏻♀️ İlk bebeğim olduğu için bilmiyorum ne için yapıyorlar
Ozlem2634 Mr1517 erken dogum rıskı oldugu ıcın yapıyorlar benim ikiz oldugu ıcın garantıye aldık buyuk ıhtımal erken dogucaklar dıye
Ikizdeniz Ozlem2634 bende yarin 32 olacagim insallah valla korkularla geçiriyoruz gunleri şükür sizin nasil geçiyor 😊
Ozlem2634 Ikizdeniz ayy masallahh ☺️Bende cok gergınım sorma bı 34-35 olsam cok rahatlıcam ama bakalım ıns gorruz o gunlerı
Kzey Ben 22 haftadayım ikiz gebelik çok korkuyorum herkes erken Doğum olanılır diyor ondan sordum allah korusun allah sağ dağlım hepımızın kucaklarına nasıp etsen insallah almayı🤲🏻
Ikizdeniz Kzey sizde mi ikiz hamilesiniz o erken dogum korkusu hepimizde var valla insallah 36 37 haftalari görürüz
Ozlem2634 Kzey baya ikiz annesi var ne guzrl☺️ buyuk ıhtımal sızın doktorunuzda bellı bır haftadan sonra vurucaktır sızede gerek duyarsa tabı
Ikizdeniz Ozlem2634 insallah görürüz valla korktukca günlerde gecmiyor sertlesme falan var mi sizde de
Ozlem2634 Ikizdeniz oluyor arada gecen hafta nst ye baglandım sancı cıkmadı dedı doktor progestan kullanıyordum artık bırak dedı ama ben bırakmak ıstemıyorum ayakta durunca fln sertlesıo sankı bıde asagıya dogru cok baskı oluo gıbı