Nermin_aliyeva selam kizlar benim gebeligim boyunca hep burnum tikandi ne yapsamda acmiyo cok kotuyum artik beceremiyorum boyle 18 haftalik hamileyim ne yapiyim kimsede boyle oluyomu?
Su16 Nermin_aliyeva bende başından beri vardı kaynamış suyun buharı rahatlatıyordu burundan nefes yoluyla çekiyordum bi beş dakika
R_abia Nermin_aliyeva gebelikte burun spreyi çok önerilmiyor onun yerine deniz suyu alabilirsiniz eczaneden ☺️
Asrinayaz Nermin_aliyeva canm daha bu hafta aynı sıkıntıyı yaşadım ve doktorum burun spreyi kullanamayacağımı sadece denizsuyu kullanabilirsin dedi 😏
Su16 Nermin_aliyeva evet ya o tıkanıklık çok zordu ama güzel çirkinleşmiştim iki hafta harbi bambaşka olmuştum gözlerim şişmişti ben belirtiyi her anlamda yaşadım
SenaGuse Nermin_aliyeva anladım. Geçenlerde bi videoda görmüştüm vicks kremi cam kabın içine sürüp üstüne kaynar su döküyorlardı başa havlu geçirilip buhar yüze tutulunca nefes açıyormuş 🤷🏻♀️
Su16 SenaGuse viks filan yok sadece kaynamış su buharı allah korusun viks ne yapar bilemem doktorum su buharı burundan çeke bilirsin hem streside alıyor
SenaGuse Su16 tabiki doktora danışılmadan yapılmaz. Herkes sprey zararlı demiş ben dün doktoruma söyledim bi zararı yok kullanabilirsin dedi yani ilaçların herkese etkisi farklı
Tugbaztrk Nermin_aliyeva bende deniz suyu kullanıyorum şu an ama geçmiyo, doktorum kbb doktoruna görünmemi istedi bayramdan sonra dicem, iyi nefes alman herseyden onemli dedi cunku. Sen de bi baktır bence canım
Mucizemelekler Nermin_aliyeva Canım hamileligimin başlarında bende çok yaşadım deniz suyu falan hiç bisey gecirmedi aksamlari uyumadan burnumu yikayip ici nemliyken vazelin suruyordum çok iyi geldi deneyebilirsin😊
Alarasel Nermin_aliyeva cnm buhar makinesi varsa odada çalıştr yoksa sıcak suyu ısıt buharını çek biraz yani nane yağıda dökebilirsn içine öyle bişi hatırladm sqnki bi araştr baklm
Mucizemelekler Ben geceleri sanki biri ağzımı burnumu kapatmış ta nefesim kesilmiş gibi uyaniyordum herseyi denedim olmadı vazelin iyi geldi bide odaniza saksida reyhan koyabilirsiniz oda nefes aciyo
Kerem_alyadua Nermin_aliyeva benmde kulagım tıkanıyor 30 haftalık hamileyim artk gidcm kbb belki ilac bişy verir
Nermin_aliyeva SenaGuse ben ama doze bilmediyim icin sprey vir iki defa yaptim inwallah zerar olmaz cocuguma(