Melike35 Yprkk hayırlısı olsun inşallah sağlıkla giydir cicileri bende yarın 31 oluyorum Bayram sonrası badana temizlik derken eşyalara gelecek sıra inşallah yıkıcam ütülücem
Yprkk Badevehande kendim için : -gecelik -sabahlık -pijama takımı -depend bez -iki adet emzirme sütyeni -alt çamaşır -göğüs ucu kremi -göğüs pedi Bebişim için😍 -bebek bezi -ıslak mendil -krem -biberon ne olur ne olmaz diye -müslin örtü -penye battaniye -yün battaniye -minik bi yastık -2 adet beşli hastane çıkışı -10 lu hastane çıkışı -ağız bezi -omuz bezi -puset için örtü
Yprkk MinaveAnnesii zar zor bitirdim canım valla . Hiç kolay değil . Ki annem sağolsun yüzde doksanını o yaptı ben oturduğum yerde yapabildiğim kadar 😂😂 iyice ağırlaştım
Dilara25 Yprkk cnm ilk doğumun mu? göğüs kremi işe yaramadı bn de bu sefer göğüs kalkanı aldım tavsiye üzerine.sende aldıysan onu da at çantana :)
Mr1517 Yprkk 30+3 yıka babam yıka çamaşır makinasını bozucam 😂 cicişlerini yıkıyorum kızımın daha bir ton ütü var 🤦🏻♀️
El_mu Canım sakin bir çanta olmus masaAllah abartısız guzel, yalnız hem sabahlık hem gecelik ve hem de pijama takımı çok değil mı ki?
Yprkk El_mu hastane ortamı sezaryen durumunu düşününce ne olur ne olmaz diye üç parça yaptım valla canım 🤷🏼♀️😁
Eceyavuz Yprkk iyi yapmışsın bende lohusa takımımı krem aldım ama siyah renk almak istiyorum bide cunku allah korusun kan vs geçer batar oyuzden 1 den fazla gerekiyor
Yprkk Dilara25 ilk Doğum canım ama benim göğüsler bir milim bile büyümedi ve hiç bi değişim yok hâlâ🤦🏼♀️O yüzden ne olur ne olmaz diye sadece krem aldım Doğuma yakın herhangi bi değişimde gümüş kalkanları alırım artık dedim 😁😁
Yprkk Eceyavuz sabahlık ve gecelik pembe pijama takımımı krem üstüne koala desenli aldım canım düz renk değil 😁