Busraoksz Maryhoney canım nişandan sonra illa hemen su gelecek dıye sart yok nişanı gelıp gunlerce bekleyenler oluyor. Sen her ıhtımale karsı gt bakalım nst ye alırlar acılman var mı bakarlar . Buradan daha faydalı olur 🙏🏻
Brnaebu Maryhoney nisan kanli olurmus doktorum ve burdaki herkes bana öyle dedi😁 sarimsi o sumuksu şey 2 gundur benden de geliyor ve nedense akşamlari geldi bende beklemdeyim 37+4 üm😂
Maryhoney Btl41 su nasıl geliyor benim çamaşır ıslak şuan ama aşırı derecede değil hicbisey bilmiyorum kusura bakmayın 😔
Btl41 Maryhoney su öyle başlar çogalır benim bacaklardan aktı ama dikkat et sarı ve parçacıklı gelirse sıkıntı kakası oluyormuş benim öyle oldu sezaryena aldılar
sevval55 Canım su gelmesi bazen hemen olur bazen 1-2 hafta sürer hastaneye gitmene gerek yok tıkaç düştü şimdi suyunu bekliceksin☺️
Maryhoney Acilmam cuma bakıldı 1 2 cm denildi suni verelim istersen dediler kabul etmedim kendi gelsin istedim . Beklicez artık yani. Ara ara sancim var kıpırkipir hareketleri şuan karnimda
sevval55 Brnaebu mişan herkeste kanlı olmaz canım kılcal damar çatlaması olduysa kanlı gelir nişan yapışkan ve sarımsı olur genelde googleye hamilelikte nişan yazıp bakabilirsin☺️
Brnaebu sevval55 bende zaten ordan bakiyorum ama doktorumda kanli oldugunu soyledi o yuzden benimde kafam cok karisik herkesde kanli olmaz diyor internette biliyorum
Oglusannesii Maryhoney o sümüksü şey işte aynen sonra araştırdım bazısı öyle kısım kısım atılırmış artık ne zaman biterse 🤷🏻♀️