asyamomm Aranızda beylikdüzü ve çevresinde oturan anneler var mı? Hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz acaba🐣😍 şuan için liv istinye de doğum yapma kararı aldım nasipse giden var mıdır?
elif8selim Beylikdüzü medilife hastanesi Ali Sunay’a gidiyorum çok memnunum son haftalarımız artık :)
asyamomm Biyolog evet, normalde doğum ücretleri ssklı 4500-5000tl civarı ama ben avukat indiriminden yararlanıyorum 1485tl gibi bi ücreti var sezeryanın :)
Andre01 Biyolog Beylikdüzü medihaus Haşim beye gidiyorum çokta beyfendi güzel bir doktor ayrıca Doğum ücretleri de diger yerler gibi ucuk degil. Normal 750 sezeryan 1750.. tek sorun yoğun bakım ünitesi Yok ama ondada allah göstermesin sağlıkla gelsin bebeklerimiz tabi ama olası bi durumda anlaşmalı hastahaneleri reyapa sevkediyorlarms bilginiz olsun.. muayene ücreti de devlet katkısı dahilinde 70 tl. İstinye liv çevremde Doğum için degil ama rutin hastalıkları iÇin giden yakınlarım pek memnun değildi üstelik normale 6-7 bin alıyorlar diye biliyorum
HukukcuBirAnne Reyap ‘ta Petek hanıma gidiyordum , değiştirdim . Şu an Diler hanımdan memnunum . Ssvd düşünüyorum bu yüzden aceba ssvd ci bir dr.amı gitsem diye muallaktayım .
asyamomm HukukcuBirAnne reyap hastanesine bende bakmıştım daha sonra liv istinyeyi gördüm hastane ve Dr çok hoşuma gitti ve sanırım sizde hukukçusunuz, bende avukatım hastanenin barolar birliğiyle anlaşması var öyle güzel bir hastanede oldukça makul bi ücrete doğum yapıyorsunuz indirim çok fazla. Haberiniz olsun :)
Bilge28 HukukcuBirAnne bende diler hanıma gidiyorum kendisinden cok memnunum. Ssvd bu civarda hiç duymadm. Siz bulursanız yazarsanız sevinirim
HukukcuBirAnne asyamomm anlasma olayindan haberim yoktu . Aklimda bulunsun . Dr.un kimdi ? Ssvd olayina bakışından haberin varmı ? Bir coğu baya baya karşı gördüğüm kadarıyla.
HukukcuBirAnne Bilge28 Bilge28 a öylemi :) ben hep unutuyorum ssvd hakkındaki düşüncesini sormayı. Aceba hiç ssvd yaptırdımı ? Bilgin varmıydı ? Evet cok sempatik bir bayan gerçekten . İşini severek yaptığı belli.
elif8selim Elifdddd evet nöbetçi doktor gibi akşam 6dan sonra orda oluyor sabaha kadar bizimde işimize geliyor eşim işten izin almadan gidip gelebiliyoruz :)
asyamomm HukukcuBirAnne Ssvd den haberim yok onunla ilgili bi bilgimde yok açıkçası. Doktorum Billur küpelioğlu baronun sayfasında görebilirsiniz anlaşmalı olduğu hastaneler var liv istinye hem evime yakın hemde güzel kaliteli bi hastane diye tercih ettim fiyatlarda oldukça güzel indirimle birlikte
Sulebrk Ben esenyurtta oturuyorum hastane olarak bahçelievler nisa hastanesi derya kanza gğle gidiyorum her ne kadar uzak da olsa çooook memnunum
Eminesckn Bende reyap hastanesine gidiyorum ışık hanıma normal doğum destekçisi çok memnunum fiyatlarda çok fazla değil diğer hastanelere gore daha makul tavsiye ederim