Rabia4535 Merhaba hanimlar adetim 2 haftadir gelmiyo evde gebelik testi yaptim negatif cikti simdide korkar oldum kan testindede negatif cikar diye negatif cikmasi normalmi kan testinde sonuc net belli olurmu cok istiyorum bi bebisim olsun
HanifeMehmetnder Banada cevap verirseniz çok sevinirim çok değişik duygular içindeyim bugün kan testi yaptırdım değerim 5.98 idi her sayfada okudum gebelik var ama daha çok yeni diyorlar ama benim şuan adet sancısı gibi ağrım var ne yapmalıyım bilgi verin lütfeeen
Ceren35 HanifeMehmetnder 2 gun sonra tekrar kan testi yapin tukselirse pozitiftir kasik agrisi normal gebe kalincada oluyor insallah guzel haberler alirsiniz
Nesoo HanifeMehmetnder ben geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim ama hamilelik belirtilerini yaşadım. O kadar kasıklarlm ağırdı ki adet sancısından da fazlaydı o derece
Minecanturk85 Kan sonucu kesibdir, o adet sancısına benzer ağrıda çok normal baya baya ilk zamanlarda aset sancısı gibi oluyor yerleşmesinden solyı sanırım. Şükürler olsun haYırlısını versin rabbim
HanifeMehmetnder Nesoo adetim gecikti evet bundan5 ay önce hamileydim ve 6haftalıkken kalbi durdu şimdide beta 5.98 var ama çok yeni diyorlar dünde çok kasık ve bel ağrısı cektim birde kahverengi akıntı geldi nedir bilmiyorum anlamadım