Zuleyha18 Kızlar ciğer gelişim iğnesinden kaynaklı bebek hareketlerinde azalma olabilir mi dün gece iğne yaptılar aslında gece baya hareketliydi ama sabaha doğru hareketleri kesildi hala da hareketsiz ??
R_abia Zuleyha18 bende ciğer geliştiriceden sonra böyle bişey olmadı normaldi ama burdan okuduğum olanlar olmuş doktorda söylemiş hatta olabilir böyle yazılanları çok gördüm yani iğneden sonra harekette azalma olmasını
Twin_mother2 Zuleyha18 bende dün yaptım hareketli yedi bgün tık yok şimdiye kadar imdi 2 doz daha yaptm arkadaşıma sordum oda dedi ciğer geliştirici en sonra hareket etmiyorlar fazla günde bi kere ya oluyo ya olmuyo
Twin_mother2 Tubiorc erken doğum riski olanlarda yapılıyor daha çok doğuma yakın yapılıyor bnm Dr bu iğneleri etkisi bi hafta dedi
Desent Evet günlerce hareketsiz kaldı benim bebeğim normal. Doktorum uyarmıştı beni ona rağmen kahroldum anlıyorum kaygını ama yan etkisi bu iğnenin
Zuleyha18 R_abia Bebek kanala iyice yerleşmiş canım baskı yapıyo ben 26.haftada serklaj olduğum için riskli şuan durumum 😳
R_abia Zuleyha18 bende 23. Haftada oldum riskli haftalar oluyor maalesef 😐 bana 1 ay bile zor durur dediler ama şükür 32 haftalık olduk ozamandan beri başaşağıda baskı yapıyor 2 aydırda sadece lavobaya kalkıyorum buyüzden 🙄 inşallah bi sorun olmazda biraz daha bekler bebeğin 🥰☺️
Zuleyha18 R_abia aynen canım bende 35teyim 26dan beri hiç kalkmadan yatıyorum inşaallah sağsalim kucağımıza alırız benimki iki haftaya kadar olacak sanırım doktor sezaryen ddi bide suyum azalmış o yüzden yapıldı zaten ciğer geliştirici 😊