Selamünaleyküm arkadaşlar, bilen biliyor 36+5 doğum yaptım bebeğimin hareketlerini hissedememe şikayetiyle hastaneye gidip nst sonucu kalp atışları yavaşlıyor diyerek doktor acil sezeryana almıştı ve kızım dünyaya geldi ama doğar doğmaz yoğun bakıma alındı ve solunum cihazına bağlandı 3gün önce makineden ayrıldı burun içi oksijen takıldı bugün 14.gün ve bebeğim hala yoğun bakımda çok şükür günden güne iyiye gidiyor durumu doktorda olumlu konuşuyor hep ama yinede anne yüreği yavrum oradan sağlıkla çıkmadan benim içim rahat etmeyecek hergün dua ediyorum zikir çekiyorum gözümden yaş eksik olmuyor bayram gelmiş ama neyime evladım oradayken bana bayram değil hergün sanki canımı alıp geri veriyorlar.. sizlerden isteğim bir anne olarak sizlerde annesiniz anne adayısınız bugün arefe bugün yapılan edilen dualar Red olmaz, Allah rızası için bugünkü ibadetlerinizde yavrum Elif Azra'm içinde dua Edermisiniz rabbim bizi sağlıkla birbirimize kavuştursun yavruma oradan hayırlısıyla sağlıkla çıkıp, evimize geliceğimiz günleri nasip etsin 🤲