Mucize54 Vücudumdaki cmv virüsünün bebeğe geçip geçmediğini anlamak İçin 18. Haftada amniyosentez yapılacak İstanbul Anadolu yakası izmit ve Sakarya’da iyi bir perinatolog arıyorum
Akademisyenanne Mucize54 erdem cakmak hastanesinde perinatolog Ebru hanim var. Umraniye egitim arastirma hastanesinde de calisiyor es zamanli. Soyadini bilmiyoum yalniz. Arayarak ogrenebilirsiniz.
Ozican Mucize54 İstanbul Anadolu yakasının en iyisi olduğunu duyduğum Zeki Şahinoğlu.Doktorum şiddetle tavsiye etti ve bende çok araştırdım.Adam işinde çok iyi.Bende perşembe günü gidiyorum Zeki bey’e.
Hande3636 Mucize54 geçmiş olsun Anadolu yakası Maltepe’de perinatolog Prof dr Cem bey var kendi kliniğinde çekim yapıyor dün çektirdim, gayet başaralı bir hekim.http://www.perinatoloji-istanbul.com/
Mucize54 Ozican zeki bey Anadolu sağlıkta pazartesi salı ve çarşamba günleri var demişlerdi Siz nerde muayene olcaksınız
balyanakoglum Mucize54 merhaba öoı çok eski konu ama sonucunuz ne oldu bana yazar mısınız bende aynı şeyi yaşıyorum