Demirleblebi Busrabora bende burada bekleyeyim. Hamilelik bana selülit ve yüzeysel varis hediye etti . Varis için doktora gittim, hamilelikten sonra geçer endişe etme dedi. Ama selülit... :(
Msah Busrabora spor yapmamız lazım, başka çaresi yok, benim de acayip arttı anlamadığım bir şekilde 🤦🏼♀️
Mervednr Busrabora bendede çok fazla arttı. Hamile olmadan da başımın belasıydı selülit. Sporla baya aza indirmiştim. Doğumdan sonra nasıl gider bilmiyorum
Busrabora Msah Yegino evet ben zaten spor yapıyorum sporsuz gidecegini de sanmıyorum ama rger ki emzirme hızlandırıyorsa süreci cok güzem olur diye düşünmüştüm
GuelGltkn Busrabora az kilo almama ramen bacaklarda celülitim olustu 47 kiloyla hamile kaldim suan 54kiloyum 32 haftada bu celülit hepimizin basina bela sanirim anca sporls gecer diye düsünüyorm ben
Fasulyem22 Busrabora kilo verince azalıyor ama en iyisi alt bacakları çalıştırmak bence kendine bir paten al. Yayli yada normal tüm alt bacağı çalıştırıyor ben alacağım doğumdan sonra evde sürekli kullanacağım
Srnkrbrn Busrabora baslıhigı görğnce allahım keske amin inşAllah diyesim geldi bende baya sülale kurdu selülit çatlak bacaklarımda 😂😂😂