Cagladevecioglu bicirinannesi icine hicbisey koymuyorum sekerinide biraz fazla koyuyorum gelen herkes hazir mi diye soruyo 😻
Cagladevecioglu Evet canm youtube dan aldim bende yapip attim gelen olunca firinda isitiyorum bak linkini atim https://youtu.be/XjIZYtweazg
CicekGirayBysl Cagladevecioglu kalktım yaptım valla tadı enfes oldu buzluğa atmadan bitecek Sanırım. Tarif için tşk ederim 😘🥰
Nisannasell CicekGirayBysl madem yaptin bi çay koyda sana gelelim canım bak benim de canım istedi şimdi 🥰
Cagladevecioglu CicekGirayBysl rica ederm canm afiyet bal seker olsn cok aksamdan yememeye calis mideyi yakiyo dikkat et 🥰😘😘
Sirincili Benim de yıllardır yaptığım var hiçbir şey olmuyo buzluktan çıkarınca:) sodalı mayalı poğaça diye geçiyor
CicekGirayBysl Nisannasell 😂😂 39+2 de 20 kiloyu devirdim daha da almak istemiyorum ama inşallah daha fazla almam yani 😁😂😂
Nisannasell CicekGirayBysl benim henüz yeni 16+1bende 1 kilo aldım sonlara doğru ne olurum bilemedim 😂
Cagladevecioglu pelen hayir canim pisirip soguyunca at buzluga cikaracagin zaman da ben cok eritmeden ariyorum firina sicacik yumusacik oluyo
12_yil_sonra Afiyet olsun yapanlara , tavsiye için de teşekkür ederim tarif veren arkadaşa . Ben yiyemiyorum maalesef Doğumdan sonra acısını çıkartırım 😋