Nvnnnn seymaaygunsafca doktoruna sor canım en iyi ve en doğru cevap onun vereceği cevaptır ama 38 olduğun için ben gitme derim
seymaaygunsafca Nvnnnn e o zaman suit daha mantıklı en azından testlere para vermeyiz süsleme de dahilmymış acaba
Nvnnnn seymaaygunsafca testler normal oda tutan için de ücretsiz canım her iki durumda da süsleme dahil
zeynepdas Kuzummm Nvnnnn Ben bugün aradım 2500 dediler süsleme dahil değil dediler emin misiniz? Bir de süsleme olmazsa ne kadar o zaman
Nvnnnn seymaaygunsafca aynen sezen hanım medical e sonradan geçtiği için hasta ile bu şekilde anlaşmış ilk 7 ay ki hastalarına bu şekilde ücretlendirme yapılacakmış
Reparista Nvnnnn yani bu şekilde ücretlendirme yapmış derken nasıl oluyor canım ben anlamadım muayene ücretinden mi bahsediyorsun
Reparista seymaaygunsafca bilmiyorum ki canım doktorun numarası var mıydı istersen sor bi haftan ileri çünkü
seymaaygunsafca Ya kızlar bende idrar kaçırma gibi oluyor acaba su da ben mi anlamıyorum ilk gebeliğim bilgide.yok yaşayan var mi
Reparista seymaaygunsafca canım ara ara bende de oluyor gibi ama sadece wc den çıktıktan kısa bir süre sonra hissediyorum
Nvnnnn seymaaygunsafca ihmal etme canım sen 38. Haftadasın suyun da olabilir belli olmaz yani riske atma ay bu arada kız mi erkek mi bebiş 😊😊😊
seymaaygunsafca Reparista sende ihmal etme bizim aksanının öyle.suyu bitmiş.tuvalete gdyrm.diye sandı bebek kalasını yutmuş cok kötü oldu
Nvnnnn Reparista tabiki de her doktorun hastane ile ücret konusunda anlaşması farklı olur diğer doktorun ki nedir bilemem onu
Nvnnnn seymaaygunsafca aynen canim git tabi son haftaların ya suyun olup olmadığını muayene ile bile bilir anca
Reparista Nvnnnn ilk kez duyuyorum çünkü sankoda galan doç hariç diğer tüm doktorların aynıydı hatemde de aynıydı ama bunu ilk kez duydum