minikmelegim_ Merhabaa :) 6haftalık hamileyim. Dün ayva ağacı gördüm ve canım istedi. Fakat aşerip aşermediğimden emin olamadım. Gece de rüyamda ayva gördüm. Acaba aşerme bu haftada başlar mı ve aşerince o şeyi deli gibi mi istersin🤣 aşerdiğimi nasıl anlarım?
defne55 minikmelegim_ hiç aşermedim yada aserdim ama anlamadım 6 buçuk aylık olduk hala tık yok 😂😂😂😂 bende bazen canım bisey isteyince yemiyorum gece o rüyama giriyo ama öyle deli gibi yemek istemiyorum vurup geciyo sadece 😁
Kubuuu1 minikmelegim_ canım bı şey isteyince yemeye çalışıyorum genelde de hep ulaşacağım şeyleri canım istedi çok şükür 😂 herhalde aserdim bilmiyorum 😂 bazı şeylerin kokusu gelir burnuma anında bulamasam da unutmazsam yiyorum 😊
Ozican minikmelegim_ ben hamile olduğumu bilmeden aşerdim hemde hayatta yemiyeceğim birşeydi.Vejeteryanım ama içinde et olan bir şey çekti canım 😬 Eşim sen hamile misin demişti hatta 😂😂 ama gözüm dönmüştü hemen yemem gerekiyordu bence aşermiştim 😬
25agustos minikmelegim_ alakasız birşey birden aklına burnuna kokusu geliyorsa aşermektir 😊ben hayatımda yemediğim halde ilk haftlarda canın mumbar dolması istemişti. Normalde kokusunu duysam midem bulanırdı ama başımın ağrısınden öldüğüm haldegidip kendim bulmuştum bir yerdrn 😀😀 bir de maden suyunu içemezdim hamilelikte aşk yaşıyordum resmen 3-4 taneyle zor idare ediyordum 😀 doğurduğum gün içeyimde serinleyeyim dedim bir içtim ki bu o bayıldığım şey değil yarısını zor içtim 😀😀
NaileK Ya benim aklıma bazen birşey gelince uzun süre aklımdan gitmezse istiyordum eşimden ama bu asermek mi bilmiyorum çünkü normalde de oluyor
Ozden_altun Ben ilk hamileliğimde daha öğrenmeden önce aşermiştim çok hemde hiç sevmediğim bişeydi onu yemeden hiç bişi yiyememiştim sonra bir daha o kadar olmadım ama canım bişey istediğinde yemeye çalışıyorum
Sedayt Ben çok istemiştim gözümün önünden gitmiyordu ağzıma tadı burnuma kokusu geliyordu çocuk gibi ağlamıştım 😊
GulinMert minikmelegim_ hamile olduğumu daha bilmiyordum bir gece saat 23.30 ağzıma bamya yemeği tadı geldi. Bamyayi da çok seven biri değilimdir Dedim yine pis boğazliktan oluyor bunlar ama resmen tadı ağzıma geldi 2 gün sonra gezmeye gittiğim bir yerde türlü vardı bütün bamyalari seçip yedim 1 hafta sonra öğrendim ki hamileyim O hafta sonu da yataktan portakallı kurabiye kokusu ile uyandım. Ev resmen kokuyordu eşime diyorum kokuyor yok diyor kokmuyor Aradı bulamadı. Allahtan buzlukta vardı portakal yaptım yedim Can çekmesi ile aserme çok farklı inan aserdigin zaman bunu anlarsin
Esraesrasoner GulinMert valla burna koku gelirse mi oluyor o zaman bende sade salatalık ve nutella kokusu geldi burnuma başka da bişey gelmedi ama başka komşular helva filan kavurunca kokusu geldi mi geldi onu da çekti ama ama öle koku gelmedi bir daha burnuma durduk yerde😅
Deletedmom2224 minikmelegim_ aserme aslında ilk haftalarda olurmuş zaten 😊 canınız çektiyse alıp yiyin 😊
Gamzeinci00 minikmelegim_ yiyemedim zaman oturup ağlıyorum ben 😂 aklımdan cikmiyo hiç ruyalarima giriyo
GulinMert Esraesrasoner heh işte durduk yere burnuna kokusu ağzına tadı geldiyse o aserme canım Benimkine bak bamya 😂😂😂
Deletedmom3 minikmelegim_ bende dün rüyamda börek gördüm ve tika basa yiyordum sabah uyandigimda hala boregin tadi vardi damagimda ama sonra gecti 😊 hala yemedim bisey olmaz sanirim
Meltemkskn minikmelegim_ benimde durduk yere burnuma mandalina kokusu geldi ve canım çok istedi ama zor bulduk ve tadı igrencti ama hallada güzel mandalina kokusu geliyor burnuma😂😂