Sevdaoyku Tuba-25 Sani rim rahîm büyüyor diyorlar ya dışarıdan belli oluyor müdür bilmem ama benimde büyümüş gibi duruyor doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi şükürler olsun
Sevdaoyku Tazeanne0134 çok sivilcelendim yaa niye bilmiyorum ama hele bu hafta inanılmaz sivilcelerim cıktı niye anlamadim
Sevdaoyku Tuba-25 benimde öyle 😍😂 zaten o yüzden bende böyle bir post açtım 😂😂 Rabbim insallah bu güzel hevesimize karşılık hayırla güzel bir sekil de kucagimiza da alabilmeyi nasip ersin 😍😍😍🕊
aslimutlu1 Sevdaoyku canı. 13-14 haftalıkken hissedemezdin . O damar dediğin kendi damarın . Benimde öyle olmustu , bebek için rahiö kendine yer acıyor . Ondan sancın olabilir . Kanaman vs yoksa sıkıntı etme . Gecicek insallah.
Senemufuk Sevdaoyku tabi canım benim mide yanmam ve bulantım olmasa hamile olduğumu da anlamıycaktım😂 her iki haftada kendime bir bahane bulup doktora gidiyorum merakımdan😂
Sevdaoyku Senemufuk yaa bende öyle yapayım dedim ama eşim yemiyor artık 😂😂😂 maalesef eylülü beklemek zorundayım 🙄 Allahın izni ile iyi olsunda sorun değil beklerim 😁😁
Senemufuk Sevdaoyku zaten sık sık ultrasona girmek pek iyi değil canım doktorun söylediği tarihlerde gitmek daha iyi aslında ama ah biz anneler dayanamıyoruz😍😍