Mlssa Kubragokturk Ben 2 paket sleepy , 2 paket molfix aldım bakalım hangisi iyi gelirse onunla devam edicem.Stok yapmadım ne olur ne olmaz🤷🏻♀️
sbhtyndk Umran90 doğrudur. bnde helal diye farmasinin dismacununu kullanıyordum ama icinde titanyum dioksit olduğunu öğrenince oda güvenimi kaybetti helal üründe nasıl olurda boyle zararli madde bulunur diye. bence kendiniz araştırıp bakın. sertifikalara da güvenilmiyor artk.
kamileguveloztrk Diğer bezin içeriğini bilmiyorum ama instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var orda bebek bakım vs ürünlerinin içeriğini araştırıp paylaşıyorlar sleepy temiz içerikli olduğu için bende sleepy almayı düşünüyorum isterseniz o şayfaya göz atın
Sinemksk Kubragokturk bn sırasıyla prima molfix hepsini denesim 5 aydan beridir sleepy kullanıyoruz sızdırma pişik vs hiç bişey olmadı çok memnunum artı uygun da diğerlerine göre
melegiminannesi Gzrilknur kuzum bende senin gibi bebek koksun istiyordum ve tam istedigin gibi emin ol kokusu tam bir süt bebek kokusu uni baby nin deterjan ve yumuşatıcısı al derim 😆❤
Tazeanne92 Kubragokturk ben ilk olarak molfixin Aleo veralı olanından aldım sonra miniese geçeceğim ama bende 28 haftalığım
melegiminannesi Yazgii ben mopaştan aldım taşdelen şubesinden. Yanlış hatırlamıyorsam 25 küsürdü heralde tam ney fiyatını hatırlamıyorum ama indiririmdeydi