Happymotherr Evet bacaklarını açmıyor bir türlü sizinde öyle oldu mu ve cinsiyeti ne oldu doktor kıza kaydım dedi açmayınca kız mı oluyor
hunilimom Happymotherr benim kızım 17.haftaya kadar sakladı hep sırtı dönüktü sonra birgün cikolata felan yedim gittim bacaklarını açmışdi
Eceguldemir Happymotherr bana iki tane doktor bacakları kapalı diye kıza benziyor dedi detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik şimdi 31 haftadayız her gittiğimde gösteriyor artık 😁 genelde göremeyince hep kıza benzetiyorlar sen kaç haftalıksın
BirVeraAnnesi35 Happymotherr 22.haftaya kadar kapattı benim kız 😂 bağdaş kurdu oturdu doktor kaç kez baktı ama göstermedi
Yessimy Haftaya kadar göstermedi baş aşağı durmuş bacaklarını kapatmıştı iki farklı doktor kıza benziyor dedi, utanan, göstermeyen bebek kız olur dedi çevremdekiler ayrıntılı ultrasona çikolata yiyip gittim çok hareketliydi ve doktor ilk cinsiyeti söyledi erkek, adam açmış bacaklarını ben burdayım diyor ☺️
Ozgemlym Happymotherr benimde kızım 17+3 de gösterdi cinsiyeti bacaklarını topluyordu hep kocaman bir çikolata yedim ozaman gösterdi :) hatta renkli ultrason du dr gülüyor bak dedi çikolata nelere kadir demişti gülerken ultrason resmi var 😂😍