Esrasrgn Hiç gelmiycek gibi hissedenler? 3 cm açıklıkla 2 haftadır bekliyorum başka hiç bi belirtim yok. Ne ağrı ne sızı 🤷♀️ Sanki 40 haftayıda geçiricez gibime geliyo sizde durumlar nedir?
Mervesr Esrasrgn hissetmediğim 60-70 e vuran sancılar dışında sıfır belirti.Bizim de son 7 ama daha 7 ay içimde kalacak gibi hissediyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
bicirinannesi Esrasrgn bennnn😂 son 2 ama bizde de tık yok. Oğlum yerinden memnun galiba 🤣🤣 ama ben çok sıkıldım 😒
Sencer60 Esrasrgn hic gelmeyecek gibi son 7 deyiz oğlum cok rahat. Karnim sert ama sanci hissetmiyorum. Ve daha kanala da inmemis.ama bir kac gündür kusmaya başladım neden acaba
Esrasrgn Mervesr al bendende okadar. Nst sancı çıkıyo gram hissetmiyorum ne olcak bilmiyorum artık gelsin istiyorum ☺️
Esrasrgn Mervesr aynen öyle bendw doktora diyorum sancı hissetmiyorum sertlik hissediyorum sadece o sancın işte dedi bana.
Sencer60 Esrasrgn bende duydum ama oğlusum halen yukarıda kanala girmedi.kanala girmedende dogum sanci vs baslamaz Sanriim cnm
G_k41 Esrasrgn benmde 9 gunum kaldı canım ama doktorum bana açıgım var mı yok mu dıye bakmadı neden acaba
Elena3838 Esrasrgn benim de son 7 gun 2 cm aciklik olusmus bekliyoruz bakalim ama artik bel agrilarim artti surekli karnimda agri
Esrasrgn Elena3838 benim sıfır ağrı sancı. Nasıl 3 cm açıklığım olduysa onada ayrı şaşırıyorum ağrı yok bişey yok bekliyorum resmen bişey olsa da başlasa doğum diye
Esrasrgn Sencer60 benimde karnım hala inmedi oturunca çok baskı yapıyo yukarı. Bakalım 7 günde iner mi