[silindi] Arkdaslar 37 haftalık hamileyim şuan bir santim açılmam var arada bi çok nadir sancılar oluyor bende dr diyo 3 saat sonrada doğum olabilr 3 gün sonrada hastanede kalayım mi yoksa eve mi gideyim bilemedim şimdi
lilamom [silindi] eve git tabiki 3 cm acilmayla 3 hafta bekleyende var nstde sancilar duzenli degilse suyun falan yksa dogum baslamamis demektir zaten
SusamNur Evde kalin diyor herkes evde sancinizi çekin acilmanizda gelir artık sancılar 5 dk da 1 e inince dus alıp hastaneye gidin ben öyle yapmayı planlıyorum😊
[silindi] SusamNur ben silvanda oturuyorum doktor yok silvanda ilk hamilelik olduğu içind e hastanedeki ebeler doğum yaptirmiyorlar diyarbakıra geldim bir saat lik yol bide sancım böyle olursa dakikada bir yetişirmişim diyarbakıra acaba oda var korkuyorum ben
Yyf Ben de 37+1 im 3_4 saatlik yola çıkıcam birazdan umarım yolda doğurmam.hiç sancı vs olmadı bugüne kdr ama bkalım kısmett
SusamNur [silindi] hic korkmayin ilk doğum 10 saat sürüyormuş genelde yetisirsiniz sancılar düzenli olduğunda gidersiniz
yigitmom_ [silindi] canim bende Diyarbakırdayim sen eger silvandaydan ve diyarbakirda doğuracaksan burada bir akraban varsa 1 günlüğüne gelirsen iyi olur yol bu ne olacağı belli olmaz ilk dogum 10 saat sürüyor diyorlar ama herkesin yapısı farkli 5 dakika 1e düştüğün de catin uygunsa dogum olur kendini de bebegi de riske atma
[silindi] yigitmom_ akrabam burda var da doğumun ne kadar süreceği belli değil ki bir hafta yada 3 saat bilmiyorum