Duuyguum Kerime47 herbişeye kullanıyorlar canm bana vermedi o kadar ağrım olmasına rağmen konusunu bile etmedi
Kanayran Kerime47 Kramplar için veriyor canım benim aşırı çok oluyordu kramplarım gece yarısı uykumdan uyanıyordum sonra doktoruma söyledim magnezyum içmem gerektiğini söyledi düzenli içtiğim zaman da geçti kramplarım
Kerime47 Duuyguum ben karnım sertlesyr dedım oyle verdı ve arada agrım oluyor demıstım demek ondn verdı
Kerime47 Kanayran bende suan kullanıyrm ama kasıklarda arada kramp oluyor ve hala sertlesme oluyor bnde
Betttt Kerime47 onun icinde veriliyor evet benim erken doğum riskim vardı magnezyumu kullanmaya devam et demişti doktor sertleşmeleri kasılmaları önlemesi icin
Betttt Kerime47 33+4 te nişanım gelmişti cok sükür serumlarla durduruldu doğum. Magnezyumu büyük ihtimalle o yüzden vermiştir doktorun
Caydemir Kalçamın sol tarafında ağrı var bacağıma vuruyor. Yürümede de güçlük çekiyordum bir de sırt ağrısı. Bana da bu gün doktorum bunlar için verdi magnezyumu
Twin_mother2 Kerime47 bana kasılma için verdi bebek sağda toplanıyor demiştim kasılıyo dedi magnezyum rahatlatır deyip verdi