Bsraermis8 Merhaba anneler 😊 iki saattir sağ gogsumun altı yani kaburgamin orda ağrı var . Sol tarafimda yok ağrı. Neden acaba baskı mi yapıyor ondan mı?
bezelyecik Bsraermis8 soluna dönüp biraz uzan canım istersen belki bebiş rahat yatar seni de rahat bırakır. Benimki de geçen hafta sağ kasığıma baskı yapmıştı sağolsun uzanınca geçiyodu 😊
Sncem Bsraermis8 ah canım ah ben bu sorunu 13 haftadan beri yasiyrm ama bnm sol kaburga ağrısı vardı halada devam ediyor uyuyamıyorum sola en fazla on dk doktor hamilelikle alakası yok dedi göğüs hastalıkları bölümüne gittim doktorda kas ağrısı dedi o kadar
Nur_Erdm Bsraermis8 bugun 28 haftalık oldum canım gecen hafta benimde aynı şekilde sag tarafımda aşırı baskı olmuştu kaburgalarım kırılacak gibi acı çektim.ayaklarını havaya kaldır uzan sırtına ve kasılan yerine masaj yaptır rahatlarsın
Tugceee123 Bsraermis8 bende 26+4 üm aynı ağrı bende de var kaburgamın oralarda ağrı çok normal bazen sağ bezen sol oluyor endişe etme bebekten kaynaklı büyüdüğü için oluyor siz yinede doktorunuza danışın 😇
Bsraermis8 Sncem Allah şifa versin 🥰 bende dedim acaba bebekle alakalı mi yoksa başka birsey mi . Ama geçti benim bu sabah iyiyim şükür 🥰 teşekkür ederim