Betttt Melihadur son 18 🥰 nişanım geldi rahimde yumuşama varmış her an gelir diye bekliyorum onun dışında cok sükür hiçbir sıkıntım yok
Mom72626 Melihadur son 17 ♥️ Ben de yatamıyorum canım son 1 aydır. Bebek deşmen kaburgama girmeye çalışıyor yeri daraldı diye sanırım. 😞 arada ağırlarım oluyor ağırlaştım artık yürüyünce yoruluyorum hemen
seher2019 Biz 35+4 üz ama benim sancılarım şimdiden başladı bize de son 19 kaldı 29 ağustos ama kızım erken gelecek gibi sizde de sancı durumu falan var mı
Melihadur seher2019 valla sancı olsa bile nedir bilmiyorum o yüzden ağrılarım sancı mı yoksa normal mi anlayamıyorum 😭
fdmoksz33 Mom72626 benimde son 17 gününün dolmasına ama sancim.falan yok sadece alt tarafa arada igne gibi bir baskı oluyo geçiyor sonra sağlıkla hayırlısıyla bir doğursaydık iyice heyecana kapilyom😊
seher2019 Melihadur aynı adet sancısı gibi zaten ayağını bile kaldıramıyorsun şiddetli olunca aşağı doğru baskı yapıyor bebek ve nst ye bağlanınca da çıkıyor bugün bağlandım ben yine 80 e çıktı benim 😭😭😭😥
Betttt Melihadur anladım canım hayırlısı vakti zamanını bekliyorlar bebişler. Sağlıkla gelsinler insallah
Melihadur Betttt inşallah canım bugün artık dayanılacak gibi değil ne yatıyorum ne kalkabiliyorum resmen kitlendi belim
Betttt Melihadur Biraz daha sabır bugünlerde geçicek elbet ama bi yakınım bel ağrısıyla hastaneye gittiğinde acıklığı olduğunu öğrenmişti ve ertesi gün doğum yapmıştı.🤔
Kaderyavuz Melihadur 17 gün uygulamaya göre 🤭 aynen bnde sagdan sola soldan saga dönerken cok zorlanıyorum Rabbim bi avazda kurtarsın inşAllahh kızlarr 😍😘🥰